reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Dzien dobry mamusie :)

Za mna ciezka noc.... pozwolilam Miko z racji urodzin zjesc nuggetsy w mcdonalds iiii rzyganko z biegunka w nocy. Chcial spac ze mna wiec cale moje lozko - sypialnia - do przebrania o 2 w nocy... masakra :( teraz misio ladnie spi, odsypia noc a ja.., jak zwykle jiz nie spie.
A tak w ogole to wam jeszcze nie pisalam, ze wyjezdzam na poltora dnia w sobote raniutko i wracam dopiero w niedziele po poludniu. Nie wiem jak nadrobie wasze pisanie hihi :)

Milego dnia... :)

Juz bedzie dobrze PaulinaMaria. Miko tak czasem ma jak cos zje z fastfoodow :( A ze nie rozumie i nie laczy faktow, ze rzyganko to nuggetsy to tak sie dzieje. Choc dawno juz nie mial takiej przygody. A jakby zjadl cos z kfc to dopiero bylaby masakra...

U nas dzieci choruje cos po Nesquiku wymioty i biegunka a od wczoraj każą zwracac wszystkie jeansy z tej sieci target mayer i cos jeszcse bo zawieraja cos powoduje raka cholerny świat :(

Moja bratowa ostatnio kupila dzieciom takie pilki z mackami co maja diode w srodku i migaja jak strboskob prawie ze. Moja chrzesnica bo pol godzinie miala poparzobe rece i jechali z nia na pogotowie. Kupila tez dla Miko ale on nie lubi takich zabawek, drugiej tez nic nie bylo. Moja chrzrsnica jest alergiczka i astmatyczka na podlozu chemicznym i miala jazde przez to.., okropnie to wygladalo, normalnie bable jak po poparzeniu zelazkiem.., druga corka jest zdrowa. Moj Miko tez jest alergikiem, ale na szczescie nie chcial tym sie bawic i nawet tego ani razu nie dotknal.

reklama
Moj syn mial reakcje na soje straszna jadl z nami rzeberka i wieczorem dostawal takich duszności kaszlu nie można bylo go uspokoic zanim pojechałam do lelarza dalam mu zyrtec i pomoglo potem jeszcze cos lekarz mu przepisał a i nie moze penycyliny dusznosci i wysypka od razu:(

Do góry