reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Czy Wam tez jest tak ciagle zimno ?? Jejku ka tsk marzne ze cos strasznego leze w polaze pod kocem i przy wlaczonych grzejnikach i mi zimno brrr msm nadzieje ze przeziebienie mnie nie bierze :(

reklama
smerfetka- taak, mi jest ciągle zimno, a w szczególnie w stopy, przed ciażą nie byłam takim zmarzluchem
dobranoc :*

Smerfetko u mnie zależy od dnia. Dziś jest mi bardzo zimno i zagrzać się nie mogę, ale dziś się czuję nie za dobrze. Jakoś mi sił i energii brak. Są jednak dni,kiedy mi duszno i otwieram wszystkie okna, choć na dworze u nas chłodno. Może przez ten ból kręgosłupa organizm masz lekko osłabiony? Oby jutro było lepiej :tak:

Ja nie oglądałam eurowizji, ale jak piszecie o pani z brodą, to chyba nie żałuję:-p

Dzien doberek
Cypryda sto lat dla synka:)
Dziewczyny ktore sa w ciazy po raz kolejny kiedy czulyscie ruchy pierwsze ruchy dziecka ? Ja w pierwszej juz w 16 tyg. Dokladnie po kolacji w wigilie :)

Paulina ja w pierwszejciąży późno,bo grubo po 20 tc. W drugiej w 16tc,a w 3 już w 13. U mnie się sprawdza zasada,że w każdej kolejnej ruchy dziecka czuję szybciej. Ciekawe jak teraz będzie ;-)

Ja niewiem jak teraz ale normalnie mam takie uczucie z lewej strony ze raz brzuch jest mieciutki a A jakis czas czuje napiecie z jednej strony i to jakby sie rusza :? Brzmi to dziwnie ale tak mialam z Ethanem i teraz za wczesnie dla Mnie:)

reklama
Do góry