reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Czarna jasne, ale jestem pewna,że i styczniówki się pojawią ;-):-) Choć co do siebie, to nie mam mowy,żeby czekali z cięciem do grudnia, a szkoda:sorry2:

reklama
czesc dziewczyny
zabiegane 2 dni mialam , ze nawetczasu spojrzec tutaj nie bylo
mam nadzieje ze wszystkie wizyty udane,serduszka pieknie bija a mamusia dolegliwosci powoli mijaja
ja dzis bylam na krzywej cukrowej,z racji ze Majka mialam cukrzyce ciazowa i kolorowo nie jest,znow dietka i klocie 6 razy dziennie ,choc wyniki niby ok to jednka jestem w grupie ryzyka i od dzis pod stala kontrola diabetologa,podlamalo mnie to troszke ale bede dzielna,dla Kropka wszystko
lece czytac co u was

agulka- jaki miałaś wynik TSH? nie martw się, w ciąży skacze, powinien lekarz zwiększyć Ci dawkę, tak maiłąm w 1 szej ciąży, zwiększył mi 2 krotnie
ewelinka- super, świetne wieści, jedz że lazo, a będzie wszytsko oki, glukoza nie taka straszna, jak cukierki pudrowe rozpuszczone
słonko- hahaha ale mnie rozbawiłaś z tymi kotletami, aż mój M zagląda mi w monitor z czego się śmieję :-D
jagoda - gratulacje dla córeczki :-D
cypryda 100 latek dla synusia i pamiętaj o eurowizji :-D
anncka, doris- wielkie gratulacjie , to bardzo dobra wiadomość
czarna- narobiłaś mi smaka na pizze, chyba zaraz zamówimy :blink:

Ja się obawiam, ze jednak będę styczniówką, ale forum nie zmieniam, miałam późną owulację i ciąża przesunieta o tydzień, to wychodzi mi na początek stycznia.. ok ide oglądać eurowizję,ciekawe jak nasze Słowianki wypadną

Kama, ale każą Ci się już kłuć jak wyniki ok? Dziwne :confused: U mnie czekają aż dieta przestaje pomagać.

Czarna smacznego :tak: No i ja tam się nigdzie nie wybieram...toć grudniówka jak nic jestem:-)

Magda kaza mi sie kluc w sensie ze mierzyc poziom cukru 6 razy dziennie ,przed posilkiem i godzine po. mialam naczczo 94,potem 133 i 105 ,naczczo za wysoko co kwalifikuje mnie juz do grupy ryzyka

Ja całym sercem jestem grudniówką i nią pozostanę niezależnie jaki termin wybierze sobie maluszek ;)

Cypryda - sto lat dla Twojego Miśka :)

ewelinka - ja w poprzedniej ciąży (ok 20 tc) piłam glukozę z cytryną (troszkę soku wycisnęłam przy pielęgniarce) i wynik wyszedł mi w normie. Raczej niczego nie zafałszował, ale głowy nie dam sobie urwać.

jagoda - gratulacje!! super:)

anncka - super wieści, extra :)

doris - też fantastycznie :)

czana - narobiłaś mi ochoty na pizze :p ale ja już po kolacji. A dziś po południu trochę było mi niedobrze, jednak nie mogłam się oprzeć i zjadłam jeszcze lody. Akurat poszłam do rodziców i mama zaserwowała lody. Na szczęście wszystko było ok i nie musiałam biegać do wc.

kama - trzymam kciuki żebyś dała radę z tą dietą i żeby było wszystko ok.

Ja też czuję się grudniówką :), choć mam jakieś przeczucie że mogę urodzić w listopadzie. Bo termin mam na 04,12., a na ostatniej wizycie coś gin wspomniał o 30.11.

reklama
Do góry