reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Ewelinka_shn...gratuluję udanej wizyty, ja odliczam godziny, minuty, czas tak się wlecze, a ja się stresuję.
I jeszcze jedną rzecz muszę Wam przekazać - wizytę mam o 15, pewnie trochę będzie opóźnienia, potem jeszcze jadę do sklepu i prosto wracam urlopować dalej, także odezwę się dopiero wieczorem - jeśli z zasięgiem nie będzie problemów - jak będzie, to poproszę koleżankę z mam wielodzietnych aby przekazała Wam info, bo do niej mam nr telefonu :-).
Mam nadzieję, że zobaczę serduszko i że wszystko jest dobrze.

reklama
Hej! I ja witam się. Wieczorami nie będę tak aktywna, jak Wy. Mąż juz wtedy jest w domu, a najczęściej ja jestem padnięta ;-)
Dziś na śniadanie zjadłam parowkową, bo na kolację juz nie mogłam, czosnek był zbyt ciężki dla mojego żołądka i jeszcze w nocy trawił się!

Gratuluje świetnych efektów wizyt! Same dobre wieści.

Ja zaczynam się bać, że w poniedziałek ten lekarz mnie wywali na kołach, jak powiem, że przechodzę z wizyt prywatnych i juz mam zwolnienie :-/ Nie mam pojęcie jak zacząć z nim rozmowę. Chyba poprostu powiem jak jest, że nie mogłam się dostać, a nie chciałam być zupełnie bez opieki. Prawda?

Trochę dziś mam lenia. Leżę od rana, ale nawet nie mam jak podłogi umyć, bo wczoraj złamał się nam mop :-D także na nic moje chęci.

A ja dziś na obiad zrobię kurczaka w sosie chińskim, bądź meksykańskim i to będziemy zawijać w torttile. Nie mam innego pomysłu na dziś.

Za to jak zwykle smaka mi narobiłyście i chyba zrobię drożdżówki :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś.

Musze przy kolejnej wizycie poprosić o fotkę z USG, żeby mieć na pamiątkę.

Pozdrawiam! I wbrew paskudnej pogodzie życzę słonecznego dnia!

Ewelinko ale się cieszę!!!! Super wiadomości! Teraz musisz tylko zadbać o siebie a wtedy Malenstwo też będzie ładnie rosło :-)

Zdjecie moge dodac tylko przez stronne bb nie przez aplikacje , troche szkoda ale trudno :) wrzucilam Wam zdjecie z usg z poprzedniego tygodnia

reklama
Mama ja moge z tel przez strone bb ale nie przez aplikacje , trudno ;)
Musze sie ubrac i jechac do myjni umyc m samochod bo w weekend jedzie do polski , oczywiscie ja nie bede myc tylko siedziec i patrzec jak panowie myja ;)

Do góry