reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Słonkoonline- i jak wyszły Ci Kochana te badania? Wszystko dobrze? Kurcze z tego wszystkiego zapomniałam zapytać kiedy odebrać wyniki.

Anncka- a jak u Ciebie z wynikami? Ok?

reklama
Witam Was dziewczyny!

Agulka - trzymam kciuki żeby wszystko było ok. A Ty staraj się za dużo nie denerwować,bo to nic nie daje a może się odbić na ciąży. Choć wiem, że ciężko jest nie myśleć i się nie denerwować... I dobrze, że trafiłaś na dobrego lekarza. To już jest coś :)

Fimka - super, że u Ciebie też wszystko ok. I jaki duzy twój dzidziuś :)

ewelinka - super wieści:) Trzymam również kciuki za dobre wyniki.

anula - ja już robiłam te badania typu mocz, morfologia, toxo itd. JA to chyba jedna z pierwszych, bo termin mam na początek grudnia. Teraz lekarz zlecił mi TSH, FT4 i HBV.

Ja dziś na obiad zrobiłam sobie gotowe pyzy - nie chciało mi się robić a mąż ma kotlety z wczoraj...
Co do testów i badań to mam umówioną wizytę na 21.05. Będę wtedy robiła USG z określeniem przezierności itd. NA razie z badań dodatkowych z krwi zrezygnowałam (mąż za bardzo nie chciał a ja mam mętlik w głowie). Jak z USG wyjdzie coś niepewnego lub niepokojącego to najprawdopodobniej zrobię bad. z krwi.

Jagoda ma rację trzeba napisać.OOO widze, że już wysłana. Fajnie czarna, że zadziałałaś szybko żeby pomóc kobitkom:-)

Estranea dzięi wielkie. Wiem, że nie mam wpływu na pewne sprawy za bardzo. Muszę się trzymać.

Ja badania idę robić we wtorek: morfologia, mocz, Toxo., o. coombsa, glukoze i coś tam jeszcze. Pewnie jak będzie wszystko dobrze to na wizycie dr wypisze mi kartę ciąży.

Jestem po obiadku. Dziś na stole królowały gołąbki babci Franiuli :-). Mniam mniam

Ostatnia edycja:
Jagoda ma rację trzeba napisać.OOO widze, że już wysłana. Fajnie czarna, że zadziałałaś szybko żeby pomóc kobitkom:-)

Estranea dzięi wielkie. Wiem, że nie mam wpływu na pewne sprawy za bardzo. Muszę się trzymać.

Ja badania idę robić we wtorek: morfologia, mocz, Toxo., o. coombsa, glukoze i coś tam jeszcze. Pewnie jak będzie wszystko dobrze to na wizycie dr wypisze mi kartę ciąży.

Jestem po obiadku. Dziś na stole królowały gołąbki babci Franiuli :-). Mniam mniam

Trzeba sobie pomagac :-)

Ja juz mam karte ciazy porownywalam z ta co dostalam w 1 ciazy fajne wspomnienia :)

Slonko oj nie raz zamiast schabowych rozmrozilam piers ale u mnie wtedy jest problem bo m nie zje kotletow z piersi ;)
Ja wkoncu nie pojechalam do myjni tylko poszlam spac :p

Hej laski moje kochane :) a ja dzis zjadlam skrzydelko z kuraka :) pierwszy raz od kilku tygodni zjadlam miesiwo pieczone. A teraz moja psiapsiula namawia mnie na kfc... pojade ale zjem cos z orientalnej restauracji bo po kfc mam czesto biegunke :D

Dzisiaj pierwszg raz wiotowalam rano i teraz jest oki, a do tej pory ranp bylo oki a popoludnia to masakra. Dzisiaj tak wymiotowalam, ze wparowalam na Msze szkolna rowno z dzwonkami na rozpoczecie mszy :)

Jade dziewczyny, pewnie wroce pozno wieczorem bo i chce mojego misia gdzies zabrac i cos mu kupic (ma dzis urodzinki)
Buzka :)

Acha... moj tel to LG 7 II

reklama
Do góry