reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Agulka najważniejsze,że jesteś pod opieką lekarza. Na pewno dobrze poprowadzi tę ciążę i wszystko będzie dobrze,choć wcale się nie dziwię,że się martwisz. Ja nauczyłam się już pokory w życiu,choć czasem płacze, ale płacz oczyszcza i mi pomaga. Najważniejsze,to nawet przez łzy umieć sobie powiedzieć,że będzie dobrze ;-) Trzymaj się i staraj myśleć pozytywnie.

reklama
Jagoda domyslilam się,że trzeba by wątek nowy zakładac,a to sporo roboty. Trudno ;-)

Jopal ja też bym Ci radziła sprawdzić cukier i żelazo w kierunku anemii u synka. Może to nic wielkiego,ale lepiej mieć pewność ;-)

Smerfetko a może to tylko szalejacy progesteron? Potrafi tak zwiotczyc mięśnie,że kręgosłup nie daje rady :-/

Moja siostra niepodejrzewala tej choroby jedynie e bardzo chuda była i niemogla przybrac na wadze. I to ja powiedzialam aby zbadala tarczyce i okazalo sie strzakem w dziesiątkę wiem ze odstawiala nabiał i węglowodany. Ja narazie mam tarczyce ok ale w mojej rodzinie jest pare kobiet co chorą maja mam nadzieje ze ominie z daleka Mnie.

No ja też myślałam, że jest ok. Ufałam mojej poprzedniej ginekolog. Ona nigdy nie zauważyła problemu. Zmieniłam- to była dobra decyzja. Lekarz prowadzący mnie i męże zlecił wiele badań, miałam histeroskopie, wymazy, badania genetyczne ale też na początku oglądając historie i wyniki postawił również na tarczycę jako temat u mnie do wyjaśnienia i skierował do endokrynologa.

Najważniejsze ze przyczyna sie znalazła :) i dobry doktor:)
Ja jak bylam w 30 tyg. Ciazy z Ethanem mial bardzo silny bol pod rzebrami w okolicach mostka tak jakby ktos mi ten mostek wyginal na zewnatrz i 40 stopni goraczki lezalam na obserwacji 24h w szpitalu nawadnianie kroplowka i niewiedza co to bylo i kurde zaczynam czuc znowu bol w tym miejscu . I w ciazy niebyl to rozpychajacy sie synek:(

Ewelinka czekamy na wieści od Ciebie bo Ty chyba pierwsza wizytujesz prawda? &&&&
Przede mną jeszcze 8h niepewności, bo zazwyczaj opóźnienia sa u lekarza to pewnie wejdę ok 19 dopiero... Chyba prześpię cały ten dzień

Witam trzymam kciuki za wizyty nie nerwujcie sie na zapas:-)rano polazlam do polskiego sklepu I zjadlam na sniadanie big milka w rozku (nawet nie wiedzilam ze takie sa:-)) pączka kawalek kielbasy lisieckiej I cienkiego kabanosa do tego kawa inka I jak mnie zemdli to bede miec przynajmniej satysfakcje jakie to wszytsko bylo dobre:-) na to wszytsko zmoklam bo pada:baffled:jak zwykle Magda z uk ja juz sie nie autobusuje bo przepisalam corke do szkoly blisko mnie a syn juz sam jezdzi ciezko mi bylo z wozkiem blizniaczym nie zawsze miejsce I kierowcy nieuprzejmi czasem staja metr od kraweznika a teraz mam 10 minut spacerkiem pod gore:baffled:ale lepsze to niz tluc sie autobusami

reklama
Do góry