reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2014

reklama
hej, u mnie nasteona nocka z glowy. mala caly zcas sie budzila, a juz cale przesypiala:sorry2::sorry2:

troche zmienilam liste nie wiem, czy widzialyscie;-);-)

perrie pewnie wroci za niedlugo:tak:

lece do pracy

buziaki

PaulinaMaria Tak, okropne mdłości, co chwilę lecę do łazienki, bo myślę że będę wymiotowała, ale nie wymiotuję tylko sam odruch wymiotny. I teraz nie mam pojęcia co robić bo za 25 minut powinnam wychodzić żeby dojechać do pracy, to jest mój ostatni autobus. Z chęcią bym została, ale ja mam umowę zlecenie, pracuję na akord i jak dzisiaj nie pojadę to stracę dzisiejszą kasę, a chciałam przed narodzinami dziecka jak najwięcej odłożyć :(

Jagoda lista piękna, tylko zobacz że przy niektórych osobach Ci się rozjechało trochę, jakby po każdej linijce dodatkowa pusta była :)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.
Jestescie nie ludzkie!!!! produkujecie tyle ,ze ja zamiast synka do przedszkola szykowac siedze i nadrabiam! ŁOBUZIARY!!!!!!:-D:-D:-D:-D

dziekuje Wam za piekne slowa,milo ze jestescie,czekacie na wiesci a pozniej cieszycie sie ze wszystko gra. kochane jestescie. Juz wczoraj nie mialam sily sie rozpisywac ,zdazylam tylko napisac co u lek i padlam heh.
Dziś jak na razie czuje sie bardzo dobrze,zero zawrotow,mdlosci czy nawet braku sil. tak doszlam do wniosku ze moze tak az zle sie czulam jak z cilka zoltkowego powstawal zarodek...moze to mialo taki wplyw na moj organizm.

Co do perrie to dobrze,ze podjela taka decyzje.szkoda tylko ze ktos jej musial to uswiadomic (admin) ,sama by pewnie na to nie wpadla.

Ewelinko trzymam kciuki:tak:

ktoś jeszcze dzis wizytuje??

Witajcie!

Ja zaraz uciekam na badania. Mam do zrobienia w zaleceniu od gin: odczyn coombsa, WR, bad. og. moczu, morfologia, glukoza na czczo, HIV, toxo igG i igM, cytomegalia igG i igM. To chyba na tyle.

Jagoda- lista prezentuje się pięknie :laugh2:

Czarna, PaulinaMaria- hihi, ale śmiesznie jak Wasze posty wyświetla nam, że są pisane po 2-giej godz. w nocy :laugh2:

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! :tak:

Hej Lalunie ;-)

Ja juz spać od dawna nie moge... gdyby nie zaparcia to na pewno bym rozwolnienia dostala :-D
strasznie się stresuje... trzeba iść do łazienki się oporzadzic cos wmusic w siebie do jedzenia chyba to beda platki i w droge...

Hej
Witam się i ja porannie, zaraz jadę wyniki jakieś zrobić, nie mam co prawda skierowania ale zrobię te podstawowe żeby z pustymi rękami do gina nie iść.

dzień dobry :-) dziś wstałam z bananem na buzi, zeszły ze mnie wszystkie stresy i wyspałam się jak dziecko, dziś mam plan posprzątania trochę, bo przez kilka dni zaniedbałam dom. Jakie macie pomysły na obiad?

Anula 1988 ha ha a co mam powiedziec na wasze posty pisane przez całą noc moją jak Ja spie :) Dlatego mi ciezko czasem pisać bo wy juz siusiu lulu i spac jak wstaje ale postaram sie dac radę.
Dzis miałam dzien lenia w łóżku pospalam trochę zaraz synel ze żłobka wroci bedzie kolacja lulu o spac :)

reklama
Martusia edytowalam ta liste milionpiecset razy i za kazdym cos mi przeskakiwalo uciekalo az skapitulowalam:D wieczorem poprawie. Ale z tego co zauwazylam to chyba nie wszystkie nowe mamy przyslalay mi wiadomosc:rolleyes:

Ula z czytaniem mam tak samo a maz tylko patrzy na mnie i kreci glowa ile ja na tym forum siedze:p

Doris ewelinka &&&&&

PaulinaMaria dobrej nocki:) tez bym z checia pospala:o

Agrafka i taka postawa z rana mi sie podoba:D

Ostatnia edycja:
Do góry