reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Agrafka - ja ważyłam się dzisiaj i spadło mi 4,5kg... I w sumie się cieszę bo mam z czego zrzucać a i tak zaraz wróci kilkukrotnie no ale jak pomyśle sobie ile godzin spędzonych na wymiotach jest tego przyczyną to chyba wolalabym zachcianki :p ja również dołączam do dziewczyn które jedzą płatki z mlekiem... Od dwóch dni tylko nesquik ratuje mi rano życie :-) ja już padam ze zmęczenia także dobranoc kochane. Eh jutro dzień pełen wrażeń mnie czeka ...

Anncka śpij dobrze i nie myśl za dużo. Będzie ok:tak:

Smerfetko, Agrafko no niestety.....wymyśli nową historie i przyjdzie znowu...ehhh...ciężko z takimi ludźmi:confused2:

No wlasnie w sumie to mam ja gleboko wiadomo gdzie niech idzie w cholere I nie wraca ona I jej blog I wszytsko moze sie ocknie ze zycie to nie bajka ja sama zdawalam mature z brzuchem pozniej skonczylam dosc ciezkie studia z dwojka na liczniku I jakos moje mysli byly kompletnie inne ale moze to kwestia charakteru nie wiem mnie osobiscie start treki I inne fanatzje nie interesuja zycia by mi bylo szkoda na glupoty kazdy ma jaks swoja historie ciezkie dziecinstwo lub zycie I jak kazda miala by takie numery odstawiac to ja nie wiem sianokosy w glowie

Dziewczyny, ależ wy się rozpisujecie, ciężko to nadrobić :)

witam nowe mamy!

Mnie dziś po południu bolał brzuch, tzn. czułam takie kłucie w okolicach pępka. Ale położyłam się po obiadku na 0 min, bo nawet synek sam się bawił (obok mnie na łóżku) i dał mi poleżeć. Aż byłam w szoku :)
Teraz jest już ok.

Mi z tego chińskiego kalendarza pokazuje 2-ch chłopców. Jednego już mam, ale teraz wolę dziewczynkę.... zobaczymy jak będzie.

PaulinaMaria - ja też nie potrafię spać z synkiem w pokoju, bo on "jęczy" przez sen. Każdy najmniejszy hałas mnie wybudza. A mój mąż śpi zawsze w najlepsze.

ulenka, agrafka - super że wszystko ok.

ewelinka, anncka - trzymam kciuki :)

martus - super wieści :)

doris - ja też swojego Kubę (12kg) noszę trochę. Staram się jak najmniej, ale w ogóle to jakoś się nie da...

JA ciągle mam ochotę na fast foody i pizze. Masakra. I mimo, że nie jestem głodna to chce mi się jeść...ehhh Już mi trochę brzuch urósł.

Dobranoc. Lecę spać bo jutro na 7 do pracy.

Mama zgadzam się z Tobą w 100%. Cięzkie życie nikogo nie usprawiedliwia i oszukiwać nie wolno. Nie potrzebna nam tu żadna mąciwoda:-p

Estranea widzisz jaki synuś kochany? Nawet dał mamusi odpocząć;-) Śpij dobrze :happy:

reklama
Do góry