reklama
Smerfetka*
Fanka BB :)
Magda tez mysle ze moze wrocic chociazby zeby czytac no coz nie mamy na to wplywu ...
Agrafka - ja ważyłam się dzisiaj i spadło mi 4,5kg... I w sumie się cieszę bo mam z czego zrzucać a i tak zaraz wróci kilkukrotnie no ale jak pomyśle sobie ile godzin spędzonych na wymiotach jest tego przyczyną to chyba wolalabym zachcianki ja również dołączam do dziewczyn które jedzą płatki z mlekiem... Od dwóch dni tylko nesquik ratuje mi rano życie :-) ja już padam ze zmęczenia także dobranoc kochane. Eh jutro dzień pełen wrażeń mnie czeka ...
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anncka śpij dobrze i nie myśl za dużo. Będzie ok
Smerfetko, Agrafko no niestety.....wymyśli nową historie i przyjdzie znowu...ehhh...ciężko z takimi ludźmi
Smerfetko, Agrafko no niestety.....wymyśli nową historie i przyjdzie znowu...ehhh...ciężko z takimi ludźmi
M
mama290
Gość
No wlasnie w sumie to mam ja gleboko wiadomo gdzie niech idzie w cholere I nie wraca ona I jej blog I wszytsko moze sie ocknie ze zycie to nie bajka ja sama zdawalam mature z brzuchem pozniej skonczylam dosc ciezkie studia z dwojka na liczniku I jakos moje mysli byly kompletnie inne ale moze to kwestia charakteru nie wiem mnie osobiscie start treki I inne fanatzje nie interesuja zycia by mi bylo szkoda na glupoty kazdy ma jaks swoja historie ciezkie dziecinstwo lub zycie I jak kazda miala by takie numery odstawiac to ja nie wiem sianokosy w glowie
Dziewczyny, ależ wy się rozpisujecie, ciężko to nadrobić
witam nowe mamy!
Mnie dziś po południu bolał brzuch, tzn. czułam takie kłucie w okolicach pępka. Ale położyłam się po obiadku na 0 min, bo nawet synek sam się bawił (obok mnie na łóżku) i dał mi poleżeć. Aż byłam w szoku
Teraz jest już ok.
Mi z tego chińskiego kalendarza pokazuje 2-ch chłopców. Jednego już mam, ale teraz wolę dziewczynkę.... zobaczymy jak będzie.
PaulinaMaria - ja też nie potrafię spać z synkiem w pokoju, bo on "jęczy" przez sen. Każdy najmniejszy hałas mnie wybudza. A mój mąż śpi zawsze w najlepsze.
ulenka, agrafka - super że wszystko ok.
ewelinka, anncka - trzymam kciuki
martus - super wieści
doris - ja też swojego Kubę (12kg) noszę trochę. Staram się jak najmniej, ale w ogóle to jakoś się nie da...
JA ciągle mam ochotę na fast foody i pizze. Masakra. I mimo, że nie jestem głodna to chce mi się jeść...ehhh Już mi trochę brzuch urósł.
Dobranoc. Lecę spać bo jutro na 7 do pracy.
witam nowe mamy!
Mnie dziś po południu bolał brzuch, tzn. czułam takie kłucie w okolicach pępka. Ale położyłam się po obiadku na 0 min, bo nawet synek sam się bawił (obok mnie na łóżku) i dał mi poleżeć. Aż byłam w szoku
Teraz jest już ok.
Mi z tego chińskiego kalendarza pokazuje 2-ch chłopców. Jednego już mam, ale teraz wolę dziewczynkę.... zobaczymy jak będzie.
PaulinaMaria - ja też nie potrafię spać z synkiem w pokoju, bo on "jęczy" przez sen. Każdy najmniejszy hałas mnie wybudza. A mój mąż śpi zawsze w najlepsze.
ulenka, agrafka - super że wszystko ok.
ewelinka, anncka - trzymam kciuki
martus - super wieści
doris - ja też swojego Kubę (12kg) noszę trochę. Staram się jak najmniej, ale w ogóle to jakoś się nie da...
JA ciągle mam ochotę na fast foody i pizze. Masakra. I mimo, że nie jestem głodna to chce mi się jeść...ehhh Już mi trochę brzuch urósł.
Dobranoc. Lecę spać bo jutro na 7 do pracy.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dobranoc dziewczynki!!!
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mama zgadzam się z Tobą w 100%. Cięzkie życie nikogo nie usprawiedliwia i oszukiwać nie wolno. Nie potrzebna nam tu żadna mąciwoda
Estranea widzisz jaki synuś kochany? Nawet dał mamusi odpocząć;-) Śpij dobrze
Estranea widzisz jaki synuś kochany? Nawet dał mamusi odpocząć;-) Śpij dobrze
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Doris wzajemnie Spokojnej nocy!
reklama