reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Eli nie wiem czy na grupę zamkniętą nie jest za wcześnie ale może się mylę, zresztą jak się domyślam to jak taki troll będzie chciał się dostać to i tak się dostanie, no tyle, że przypadkowe osoby nie będą mogły czytać.

reklama
dziewczyny a ja u was z badaniami prenatalnymi? bedziecie robic? tutaj trzeba je placic prywatnie , mnie zawolano 250 euro ,duzo pieniedzy jak dla mnie,choc wiadomo ze zdrowie dziecka ponad wszystko ale mimo to sumka mnie przeraza delikatnie mowiac

Kama, ja zobaczę co mi jutro powie gin. W poprzedniej ciąży nie robiłam.

ja tez mysle ze na zamknieta grupe jest zbyt wczesnie , wylapalysmy jednego trola to i nastepnego zlapiemy ;)

dziewczyny a ja u was z badaniami prenatalnymi? bedziecie robic? tutaj trzeba je placic prywatnie , mnie zawolano 250 euro ,duzo pieniedzy jak dla mnie,choc wiadomo ze zdrowie dziecka ponad wszystko ale mimo to sumka mnie przeraza delikatnie mowiac,

czarna ta pielegniara jakas nawiedzona lekko ...

JA bede robic w 1 ciazy tez robilam ale u mnie sa za darmo dla kazdej kobiety ktora wyrazi taka chec.

co do badan prenatalnych , ja pewnie bede miala zlecone ze wzgledu na wiek i zrobie je jesli takie beda zalecenia gina

Ja chce zrobić. U nas koszt bez testu pappa to 250 zl średnio. Chyba ze mi lekarz zleci na fundusz z rscji poronienia wcześniejszego ale ze bylo to puste jajeczko to szczerze wątpię.

reklama
Do góry