reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Powidzenia na wizycie :)

Ja to mam wogole inny problem u nas kazdej ciezarnej robia probe tuberkulinowa (na gruzlice) mi wyszla pozytywna co znaczy ze albo bylam szczepiona w przeszlosci (a bylam jak kazdy w Polsce mojej mamie wyszla dodatnia po 40 latach od szczepienia) albo ktos mial kontakt z gruzlica. I co jest nastepne to wredna polska pielegniarka nastraszyla mnie ze musze sie zgodzic na przeswietlenie pluc w 7 mies ciazy ja jej mowie ze nie ma takiej opcji ze nie zgodze sie a ona ze mi dziecka nie dadza po porodzie ze jak urodze po 3 poludniu to bede musiala czekac do nast dnia i dopiero jak zrobia to przyniosa mi dziecko... Strasznie zmartwiona bylam ale jak bylam na wizycie w szpitalu to rozmawialam z polozna ktora mowi ze to jest moja decyzja i oni zawsze na oddziale maja przenosny xray i zrobia mi jak dziecko zabiora na badania i kapiele a do tej pory dziecko bedzie normalnie ze mna :-) niech ta pielegniarka trafi sie w moje rece brrr

dziewczyny a ja u was z badaniami prenatalnymi? bedziecie robic? tutaj trzeba je placic prywatnie , mnie zawolano 250 euro ,duzo pieniedzy jak dla mnie,choc wiadomo ze zdrowie dziecka ponad wszystko ale mimo to sumka mnie przeraza delikatnie mowiac,

czarna ta pielegniara jakas nawiedzona lekko ...

Czarna, już slyszalam kilka razy ze jak za granicą trafisz w służbie zdrowia na Polaka to gorzej niż jakbyś w ogóle z niej nie korzystała.
Cypryda powodzenia na wiZycie.
Ja jutro na 16. Chce już żeby było jutro.

Oj chyba was nie nadrobie :-) ja to sie nie chcialam wypowiadac ale odrazu cos mi z Perrie nie pasowalo trudno:-) Cypryda a ja nie widzialm twojego Miko linka :-(do fb a z checia by zobaczyla ja jem migdaly I odgraniczam sie do jednego moze dwoch dzienie mdlosci kiedys na staraczkach tez troll wypisywal takie bzdury wyssane z palca a dziewczyny jej wspolczuly I leki jej slaly a pozniej sie okazalo ze ona oszukala juz pare osob na kase bo na klku forach sie logowala ehhh tak czy siak u nas dzis wolne a ja padam jakos tak zmeczona jetsam zle sypiam fujjj nawet jeszcze nie ma polowy a ja juz ledwo zyje co bedzie potem

o matko!

tyle się dzisiaj działo, że nie wiem co napisać

najważniejsze Cypryda kciuki za wizytę, ja się jeszcze muszę naczekać chyba ostatnia z Was mam wizytę bo i termin na końcu razem z Jagodą.

Wiecie co spotkałam się już z określeniem troll na forum ale nie wiedziałam co znaczy - do dzisiaj. Na marcówkach 2012 nie spotkałyśmy się z kimś takim. Teraz zastanawia mnie bardzo jaka jest motywacja tych osób, jaki jest sens takiego działania i po co to robią, z nudów czy jak? Dla mnie to jakieś kompletnie bez sensu i chyba wolałabym wierzyć, że to jakaś pomyłka no bo w dalszym ciągu po co? :baffled:Ja chyba tego nie ogarniam.

reklama
grupa zamknięta?
nie zapomnijcie o mnie
poczekaj z tą wizytą , ja też bym co tydzień chodziła żeby się upewnić czy wszystko ok.
brudzenie się skończyła leki nadal biorę , ale od tego odpoczywania jestem wykończona :tak:
apetytu nie mam kompletnie , jem bo muszę

Do góry