reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Na zamknieta grpe to chyba za wczesnie chyba ze sie myle:-)zreszta wariatow w internecine nie brakuje :szok: ale trolling o smierci dziecka to jestem zaskoczona ze tez sie komus chce ehh:baffled: ja renni jem grasciami w poprzednich ciazach tez bralam bo zgaga mnie meczy tylko w ciazy badan prenatalnych nie robie Annte a ty na watku mamus blizniaczych sie nie udzielasz??

reklama
Mama290 czytam, ale jakoś nie umiem się wbić bo tam ciężarówki z mami już i jakoś mi ciężko. Ale pewnie zacznę.

Wlasnie tam teraz duzo dziewczyn w duzych ciazach I za bardzo nie ma o czym gadac ja to jestem na pierwszy rok zycia blizniakow bo tam sa dziewczyny z ktorymi bylam w ciazy to sie znamy

Strasznie się zdenerwowałam. Właśnie mój m próbuje na mnie wymóc rozdzielność majątkową. Ma firmę, którą prowadzi jego ojciec i chce podpisać następny kredyt. Powiedziałam stop, bo nie chcę się stresować w ciąży i powinni to uszanować, a oni próbują na niekorzystnych dla mnie warunkach wymóc rozdzielność majątkową :( Płakać mi się chce i z tego wszystkiego rozbolał mnie brzuszek :((
Przepraszam, że się wypłakuje, ale nie mam z kim na ten temat porozmawiać, a jestem przyparta do muru ;(

Czarna jesli amniopunkcje robi dobry specjalista na dobrym sprzecie to ryzyko jest minimalne ale zawsze jakies jest.

Evi moze lepsza rozdzielnosc majatkowa niz stresowac sie kredytem meza. Niech przygotuja Ci ta umowe idz do prawnika i ewentualnie niech naniesie poprawki i jak m sie zgodzi to ok jak nie to nie rob nic wbrew sobie :*

Ostatnia edycja:
Witam sie :happy2:
Ale sie porobilo :confused:
Za to jestem pod wrazeniem dojsc smerfetki (chyba nie pomylilam) kto jest tym trollem. Jak tez Ty kobietko na to wpadlas. I teraz jestem ciekawa czy se odezwie;-)W sumie nigdy nie spotkalam sie na forum z "kims" takim. Jedynie z osobami ktore tylko podczytywaly i wiedzialy o innych bardzo ale to bardzo duzo i od tamtej wlasnie pory rowniez tak jak Kiraa staram sie nie pisac nic prywatnego. Oczywiscie ze mozna zamknac grupe jest to bardzo fajan sprawa tylko wlasnie tez bym poczekala troszke z tym az wsztskie mamusie dolacza:happy2:
I zauwazylam, ze jak Was podczytuje w ciagu dnia na telefonie, by moc pozniej cos skrobnac wieczorkiem to nie pojawiaja mi sie wszytskie posty, np link od cyprydy na fb, czy tez to ze perrie napisala ze jest u niej 37 stopni - no ale coz :-p

Evi_dzi - pracuję w banku i bardzo często osoby, które prowadza działalności decydują się na rozdzielność majątkowa i często im to pomaga. Może nie jest tak źle? Nie wiem co Ci zaproponowali, ale jeżeli chodzi o kredyt, to nawet dobrze, wrazie nieszczęścia nie zostaje malżonka z długami firmy.

reklama
Do góry