reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Mezus zabral corke na myjnie i kazal mi wypoczywac i nic nie robic po weekendowym maratonie to jestem :)

co do trola to sytuacje takie sa nieuniknione i faktycznie w sieci trzeba byc ostroznym bo nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora i z jakimi zamiarami,mysle ze jak grupka sie zespoli bedzie mozna zalozyc zamkniety watek inaczej ten tutaj automatycznie przestanie funkcjonowac z racji takiej ze nikt udzielac sie nie bedzie.

co do objawow, niech sie ciesza te co ich nie maja,ciaza trwa 9 mcy i jeszcze sobie ponarzekamy nie raz ;)

cypryda - ja tez z opolskiego pochodze :)

reklama
Czarna... no wlasnie... nie chce za kilka m-cy ujrzec zdjecia synka z podpisem, ze potrzebuje kase na operacje i numer konta z Czarnosybirska... a na fb te lancuszki to 3/4 wlasnie takie blefy.
Ale tak przy okazji jak czasami wspomagacie kogos to radze sprawdzic KRS i nawet zadzwonic do fundacji czy Stowarzyszenia... i wszystko bedzie jasne :)

cypryda od 8 lat mieszkam w Niemczech ale regularnie odwiedzam rodzicow ,powiat Kluczborski

dziewczyny nie wiem co mam zrobic i prosze o rade. Otóż na jutro mam umowiona wizyte u innego gin (wczesniej umowilam zanim wiedzialam ze ta moja mi da L4) a w srode u swojej gin i na pewno do niej pojade tylko zastanawiam sie czy jutro isc do tego drugiego czy sobie odpuscic...?

dziewczyny CUD!!!!!! Mąż kupił mi jogurt pitny Gratka z truskawek ,wypilam caly i zgaga przeszla:-) jak reka odjal:-) a ja normalnie nie lubie jogurtów a dzis pochlanelam od razu w calosci

Ulenko ja bym sobie dala spokoj z jutrzejsza wizyta. ja jogurtow owocowych niet ale taki turecki ,slony -pychaaa i jeszcze pierogow ruskich bym zjadla ,takich z cebulka i maselkiem :sorry2:

reklama
Ula - ja tez bym dala sobie spokoj. Ale moja ocena jest subiektywna - wlasnie zbieram sie do gina... a jestesmy w tej samej sytuacji, wiec wiem, ze te magiczne bicie serfuszka chcsz uslyszec juz :)

Do góry