reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Myslalam, ze mozna zamknac dla postronnych, co w sumie nic nie da, bo ktos sie zarejestruje i tak moze pisac i tak. No coz... ostroznosc nie zawadzi
no tak to nie mozna, A z zamykaniem mysle ze tzreba jeszcze poczekac.
slonkoonline
Mama Juleczki
Dokładnie tak uważam, jak poprzedniczki, że na zamknięty wątek chyba za wcześnie. A z własnego doświadczenia tez wiem, że wtedy aktywność przenosi się tam.
Myślę, że poradzimy sobie z trollami, a prędzej czy później kit ewentualny wyjdzie na jaw.
Myślę, że poradzimy sobie z trollami, a prędzej czy później kit ewentualny wyjdzie na jaw.
ulenka7883
slonko dobrze to ujęłaś BEZSILNOSC .tak,tak wlasnie sie czuje..mam duzo do zrobienia a brak sil. Dzis obiad zrobila nam mamuska (ja i tak nie tknelam nawet) a jutro to chyba cos zamowie i maz bedzie musial sie zadowolic,dobrze ze chociaz antek w przedszkolu zje cos pozywnego.
Dziewczyny, widze, ze sie znacie, wiec wiecie jak powinno forum wygladac Tylko teraz chyba bede miala troche opory pisac tak od serca... w koncu nie wiem jaki troll sie trafi i mimo, ze i tak mnie nie zna to mam takie teraz obawy.
Moze jak mdlosci - miną
Moze jak mdlosci - miną
ulenka7883
kochana nie zabieraj nam siebie Lubię z Tobą rozmawiać i cenie Cie właśnie za szczerość,uczciwość i bardzo dobre serducho. Nie chce by jakis tam troll czy nazwijmy po imieniu perrie zabrala nam nasza swobode. Nie jest ona tego warta. Po to tu jestesmy by rozmawiac o wszystkim i dzielic sie naszymi 9cioma miesiacamiDziewczyny, widze, ze sie znacie, wiec wiecie jak powinno forum wygladac Tylko teraz chyba bede miala troche opory pisac tak od serca... w koncu nie wiem jaki troll sie trafi i mimo, ze i tak mnie nie zna to mam takie teraz obawy.
Moze jak mdlosci - miną
Ulenko, napewno stad nie odejde. Tylko ja troche moze taka naiwna jestem, bo nie wiedzialam, ze takie osoby istnieja
Podejrzewalam, ze perrie ma bujna wyobraznie... ale wymiana w 8 m-cu, texas i matury, zapomniec zdjecia z usg?
I bede z wami az jeszcze bedziecie mialy mnie dosc hihi
Podejrzewalam, ze perrie ma bujna wyobraznie... ale wymiana w 8 m-cu, texas i matury, zapomniec zdjecia z usg?
I bede z wami az jeszcze bedziecie mialy mnie dosc hihi
czarna2532
Fanka BB :)
Anula tak wizyta jutro ale umowiona dopiero dzis
Ewelinka naprawde nie mialam zadnych objawow oprocz sennosci na poczatku kazdy mi mowil ze mi tylko w ciazy chodzic heh ale do glowy nie bralam ze cos nie tak mkze byc
Kurcze trolle pozniej sie okaze ze nasze zdjecia z usg moga posluzyc komus na innym forum do oszustwa... Przykra sprawa
Ewelinka naprawde nie mialam zadnych objawow oprocz sennosci na poczatku kazdy mi mowil ze mi tylko w ciazy chodzic heh ale do glowy nie bralam ze cos nie tak mkze byc
Kurcze trolle pozniej sie okaze ze nasze zdjecia z usg moga posluzyc komus na innym forum do oszustwa... Przykra sprawa
reklama