reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Bo skoro jest niezrownowazona to skad moge wiedziec co ona wymysli... Nie wiem sama... w sumie nie mozna pisac u Miko na stronce, ale linkowac mozna.

czarna bo to znaczy ze pisze z niemiec a nie z warszawy gdzie niby mieszka ani tymbardziej z texasu

jagoda ja rano pisze do admina bo jestem pewna na 100% nasz trol sie nie pokaze

A tam myślę, że troll szybko pęknie i zniknie z naszego forum sam. Nawet pewnie się nie odezwie.
A teraz zaczęłam myśleć nad tym jej blogiem. Nie czytałam nic poza kwasem dotyczącym listy grudniowek, wiec czy tam pisze prawdę, czy też same ściemy?!

Slonko tego nikt nie wie :-) tez uważam ze się nie pojawi już. Dziewczyny jeszcze pewnie nie jeden troll na tym forum przed nami

A zobaczycie ile pod koniec ciszy znajdzie sie podczytywaczek ktore ni z tegi ni z owego sie przylacza i beda wszystko o nas wiedzialy. Dlatego jesli juz ktos nas podczytuje to zapraszam bez krepacji do wlaczenia sie do rozmowy juz teraz;)

No takich rewelacji nie spodziewalam sie.
Ewelinka pewnie ze bedzie dobrze glupie my zamiast sie cieszyc ze objawy nie mecza to do glowy klada heh w 1 ciazy nie mialam zadnych objawow i nie przyszlo mi do glowy zeby sie tym martwic a teraz wszystko wyolbrzymiam bardzo.
No nic przynajmniej fasolke podejrze :) bo nastepne w 20 tc dopiero.

Czarna nie miałaś żadnych objawów w 1 ciazy? Nic a nic? Daj znac koniecznie po wizycie. Mi lekarz nawet mowil ze brak objawow to nic złego i mam się cieszyć tym ale ja masochistka wolalabym miec bole glowy, nudności,wymioty, zgage itd :-)
Mamy takie kochane fasolki co nie chca mamus męczyć i tego się trzymajmy :-D

No takich rewelacji nie spodziewalam sie.
Ewelinka pewnie ze bedzie dobrze glupie my zamiast sie cieszyc ze objawy nie mecza to do glowy klada heh w 1 ciazy nie mialam zadnych objawow i nie przyszlo mi do glowy zeby sie tym martwic a teraz wszystko wyolbrzymiam bardzo.
No nic przynajmniej fasolke podejrze :) bo nastepne w 20 tc dopiero.

Tez tak właśnie teraz mam. Stresuje się dziesięć razy bardziej i mniejszymi bzdurkami.
A ja czuję się dziś tak fatalnie, że zastanawiam się nad grypa zoladkowa. Co prawda biegunkowe tematy doskwieraja mi już jakiś czas, ale teraz jeszcze mdłości. Koszmar!

reklama
Ja zupełnie tego nie rozumiem. To strata czasu i wybujała wyobraźnia. Mi już nie pasowało jak była mowa o zagranicznej wymianie i wyjeździe do Hiszpanii w ciąży i poród tam, ale każdy ma swoje wizje. Jeśli jest jak podejrzewamy to niech opuści forum. Dla mnie nie musi się tłumaczyć. Zresztą czy było by to wiarygodne?

Do góry