reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
ja takich ludzi nie potrafie zrozumiec, kiedys mialam do czynienia z pewna dziewczyny ktora ladowala nas w jajo prawie rok,upozorowana ciaza,zdjecia z usg,porod,wklejala nam zdjecia nieswojego dziecka a my jej wierzylysmy,potem byl planowany slub niestety nie doszlo do niego bo partner mial wypadek niemal smiertelny(upozorowany),w tym czasie okazalo sie ze jest znow w ciazy (znow urojona) byly wymioty krwia i inne takie... wklejala zdjecia skradzione z internetu... brak slow poprostu ...

ewelinka dlatego napisalam ze czekam do jutra , jak sama sie nie zglosi i nam nie wytlumaczy po co to robi to rano pisze do admina

Smerfetka tacy ludzie musza miec cos nie tak z głową... nie wyobrażam sobie upozorowac ciazy, objawow no nie mieści mi się to w głowie.

czarna ja tez nie mam praktycznie zadnych objawow, nie chodze czesto na toalete,nie mam mdlosci,piersi jakos specjalnie mnie nie bola,odrzucilo mnie tylko od slodyczy i jedzenia,ciaza zupelnia inna niz ta pierwsza ,moze akurat wszystkie przykre dolegliwosci zwyczajnie nas omijaja,ja sobie tak to tlumacze.

Kochane zmykam,corcia z przedszkola odebrana wiec teraz swoj czas wypada poswieci jej a nie komputerowi ale obiecuje zajrzec wieczorem .
milego popoludnia

kama ludzie robia to chyba z nudow :( ja bylam wczesniej na pozegnaniach forum dla rodzicow po stracie i moze ciezko w to uwierzyc ale tam tez zdarzaly sie trole , trzeba miec zle w glowie zeby pisac o smierci dziecka jak ono zyje:(

Ale czy to nie szkoda czasu na takie pisanie? Chyba na każdym forum zdarza sie troll... na staraczkowym swego czasu byl wysyp trolli normalnie i do dzis mam wrażenie ze cześć nowych osob tam to trolle.

reklama
ja piernicze, ale numer, pamiętam jak pisałam 4 lata temu na forum, to miałyśmy trolla , która najpierw zżyła się z nami, a potem płakałą, ze nie ma pieniędzy na dziecko i błagała o pomoc, na szczęście w pore się zorientowałyśmy, bo już laski zbiórkę kasy robiły :baffled:
włączcie szybko Polsat, jak laska kupiła test ciążowy pozytywny, i oszukała pana na ślub

Do góry