reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Cześć! Witam po majówce. Ja juz jestem na zwolnieniu i trochę martwię się jak sobie zorganizuje tyle wolnego czasu...
Z
Z tematu porodów za CC lub za SN. Ja chyba jestem nadal za SN. Wydaje mi się, że nie można się bać czegoś co mamy zapisane w naturze. No, ale... Każdy ma swoje prawo wyboru. Ja znów boje się CC i dochodzenia do siebie po nim.
Jeśli chodzi o problemy intymne, w poprzedniej ciąży lekarz kazał mi stosować clotrimazol i pimafucort. Obecnie coś mnie swedzi, ale nie mam zapalenia :/
Ja mam konflikt serologiczny. Córka urodziła się z tego powodu z bilirubina podniesioną juz we krwi pepowiniowej. Miała zoltaczke, ale patologiczna. Po porodzie dostałam zastrzyk i tym razem tego ma nie być.
No i dołączam do grona mam z mdlosciami wieczornyni. Na wieczór żołądek zdaje się być przeladowany.
A dziś jeszcze głowa!
Na szczęście zdążyłam zrobić pyszny obiadek z młodą kapustka i ziemniaczkami :)

Teraz czekam aż mąż przywiezie ciasto z cukierni :)

Slonko - mialam to samo bo Miko ma krew po ojcu hihi.

Tylko zastanawiam sie czy znow bede musiala robic oznaczenie grupy krwi bo jedyny dokument na to jaki mam to pieczatka w starej ksiazeczce zdrowia, ten swistek z 1 ciazy zabrali w szpitalu

Cypryda ja właśnie na wziytowym pisałam, że mi lekarz kazał oficjalny świstek przynieść z grupą. Nie wystarczy, ze powiem, wiec zaproponowałam mu kartę ciąży z wklejeną kartką ze szpitala. Zgodził się.
Oczywiście kartę poprzedniej ciąży ;)

reklama
Do góry