reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Witam i ja. My po śniadaniu. Parówki na gorąco i świeży chlebus maselkiem.

Tak myślę żebyśmy trzymały się OM tak jak do tej pory. Dzieci rosną różnym tempem. 4 dni może stać w miejscu a potem szybko nadrabiaja.

Z córka termin z usg miałam na 22 kwietnia z om 26.04 a suma sumarum ur się 1 maja

Magda
tez jestem za tym, by uwzgledniac tylko termin om...

mi minely mdlosci, piersi nie bola..... Jakis dol mnie zlapal :confused2: jak ja wytrzymam do wtroku......osiwieje chyba :confused2:

Magda
tez jestem za tym, by uwzgledniac tylko termin om...

mi minely mdlosci, piersi nie bola..... Jakis dol mnie zlapal :confused2: jak ja wytrzymam do wtroku......osiwieje chyba :confused2:

Mnie (.)(.) Raz bolą raz nie. Teraz np też nie bolą tylko jak bardZiej sutki dotkne to czuje.

Wczoraj mdlilo mnie cały dZień dziś nie. Ale wczoraj to kakao pilam.

Drażni mnie natomiast zapach przypraw indyjskich które kocham i zawsze ich używam. I jak patrze na mięso pokrojone z kebab to wraca mi się.

Ostatnia edycja:
Magda tez uwielbiam tez zapach :-)

sluchajcie slyszalyscie cos o kulach BOLA? Sa to takie kulki, ktore nosi sie od 20 tc na lancuszku tuz ponizej pepka, dziala uspokajajaco na dziecko, przez dzwieki ktore wydaje. Nie wiem jak to sie nazywa po pl, bo nie moge znalezc pl strony otym

Witam
ja jak nie zjem to mdli na potęgę , no i na zapachy jestem wyczulona. apetytu brak kompletnie :no: i cały czas senna jestem .
A tak ogólnie to ok.

Też myślałam o tym w pierwszej ciąży ale nie kupiłam.

Za to puszczalam jej muzykę różna. Podpasowala jej muzyka taty (północne indie). Zresztą zostalo jej to do dziś.

Ostatnia edycja:
Kira piesze slysze o tych kulach ale to moze byc ciekawe mnie cycki na potege bola nosze sportowy stanik bo bym chyba wystzrelia sie w kosmos

reklama
Witam:)

Kira - u mnie to nie do pomyślenia, żeby przy cc mąż był i żeby położyli dziecko na pierś i doali robić fotki zaraz po urodzeniu - tak jak u agrafki - komuna:p

magda - ja wiem, że cc jest drogie i dlatego lekarze cisną na sn za wszelką cenę. A dla mnie to jest nie ludzkie jak każą kobiecie tyle godzin się męczyć.

czarna - ja też dostałam zewnątrzoponowe (trochę wyproszone), ale źle się wkłuli i rozeszło się na jedną stronę, więc i tak czułam te wielkie skurcze po jednej stronie, a druga lajtowo....

A ja nadal leniu****ę, byłam na zakupach, kupiłam synkowi zestaw (spodnie, koszula i sweterek) bo za tydzień idziemy na komunię. Mam nadzieję, ze to założy, bo powiem wam, że robi się jakiś wybredny i nie chce za chiny nałożyć koszuli. A po obiadku może jakiś spacer czy coś. Pogoda nie jest jakaś super bo wieje, ale jest też trochę słoneczka.

Do góry