reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

cypryda Twój synek jest cudowny, a Ty sama masz w sobie tyle dobroci i milosci. podziwiam takich ludzi:tak:

z imionami ja tez mam problem, bo przez pol ciazy myslalam ze bedzie chlopiec, wiec mial byc Aleksander, a jezeli dziewczynka to Lena, ale maz sie na Lene nie zgadzal, wiec jak juz urodzilam maz wymyslil ze bedzie Wiktoria, ale mi nie pasowalo, siostra meza upierala sie przy Tosi (Antoninie), ale ja postawilam na swoim i stwierdzilam, ze jak nie Lena to Milena no i tak zostalo:-D

ja z jedzeniem nie mam oporow, po prostu pochłaniam niezliczone ilosci, w pierwszej ciazy jadlam rano kromke chleba i na wymioty mnie bralo:-D

co do witamin, ja jeszcze nie biore, zobacze co gin mi powie, ale w pierwszej ciazy bralam co drugi dzien

Amisia witaj! gratulacje:-)

pisalyscie o epiduralu ja tez dostalam przy porodzie, ale polozna do mnie ze da mi jeszcze pojemniczek, bo kobiety po nim wymiotuja i rzeczywiscie jak sie sztachnelam raz, tak mi sie w glowie zakrecilo i niedobrze zrobilo, ze podziekowalam i wolalam, zeby bolalo:-D

no to ide zjesc serniczek:-D

Ale epidural to znieczulenie zewnatrzoponowe w kregoslup moze mialas cos innego skoro musialas sie sztachnac?

reklama
estranea- ja też się szykuję na komunie, żadna radość jak dla mnie bo tylko same wydatki, a że to chrześniak to wiadomo :confused2:
Ale się najadłam placka po węgiersku, czuję się jak foka na wybrzeżu :-D

Mam pytanko, dziewczyny poszlybyscie na koncert popowo rockowy, teraz na poczatku ciazy. Koncert jest w zamknietej hali....:eek:

reklama
Do góry