reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Nie wierzę w to co się stało poszłam do toalety poczułam ze coś wyleciało zobaczylam skrzep potem trochę krwi i teraz tylko plamienie, dzwonilam do kliniki jutro mam na 11 a teraz tylko leżeć nie wierzę to już po wszystkim? 4 lata starań i już.
Kazali się nie denerwowac bo tak czasami bywa, ale skrzep.
Poddaje się.

ja siedze w poczekalni u gina i jak zwykle sie stresuje . jechalam i wyjechal mi gosciu malo nie doszlo do wypadku doslownie 5 cm i bylby cmok , idiota mial jeszcze do mnie pretensje a to on wyjechal z podporzadkowanej wrrrr kretyn !!!!!

kara ja tez ktwawilam i to bardzo i wszystko jest ok , u nas mowia ze jesli nie ma skurczy i bolu to trzeba lezec i mocno sie modlic . trzymam mocno kciuki &&&&&

Oh kara jedź na izbę

A ją po usg ciążą młodsza o 4 dni z usg wychodZi 6tc i 2d z om równo 7 tc. Więc termin zmienił się z 17.12 na 21.12. Poproszę o zmianę dZiewCzynki 17 na 21.
Dzidzia jest ma 7, 4 mm, pecharzyk 19, 9mm serdunion pika.

Sprawdziłam wymiary pęcherzyka i zarodka w poszczególnych tyg i mój odpowieda 7 tyg tak jak na suwaczku. Więc albin zły sprzęt albo lekarz nie umie robić.

Ostatnia edycja:
Wizytujące gratulacje udanych wizyt !
Kara, to była świeża krew czy stara ciemna? Bo jak ciemną to nie ma na razie nic panikować. Może to jakiś stary krwiak który się nie wchłonął po zagniezdzeniu. Jedz na ip.

reklama
Magda ale termin porodu, to wyznacza się właśnie z terminu ostatniej @ i taka data liczy się do końca. Ja nie rozumiem,czemu lekarze wyznaczają terminy na podstawie usg? Każde dziecko rośnie inaczej. Mój synek ciągle wyprzedzał termin o 2 tyg (był po prostu większy). Mimo to nigdy mi nikt nie zmieniał terminu. Zresztą wówczas urodziłby się za wcześnie. Bo 2 tyg plus kolejne dwa (cięcie w moim przypadku musi być wcześniej) daje już 4.....ja nie wiem, ale na 3 ciąże liczył mi się zawsze termin z ostatniej @. A że usg wskazywało zawsze inaczej to swoją drogą ;)

Kara kurcze, trzymaj się kochana i jeszcze nic nie przekreślaj. Tak jak dziewczyny piszą....to może byc masa innych rzeczy....Ty chyba z UK jesteś, więc na IP nic nie pomogą (za wczesna ciąża).....szkoda no, ale trwaj dzielnie do jutra. Ja trzymam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ona super,że lekarz Cię uspokoił!

Do góry