Dziewczyny ja zaczynam panikowac zapewne niepotrzebnie :/ od 2 dni mam większy apetyt, mdłości odpuścily - powinnam się cieszyć. A ja świruje że coś jest nie tak :-( eh.. Jak czułam się źle to tylko modliłam się o poprawę, a teraz jest jeszcze gorzej :-( nie dogodzisz a jak tam u was z objawami (chodzi mi przede wszystkim o te które sa w okolicach 9/10 tyg )?
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anncka ja wcale wielkich mdłości nie mialam póki co i ani razu nie wymiotowalam. Lekarz powiedział ze mam się cieszyć a nie martwic
slonkoonline
Mama Juleczki
anncka ja mam wrażenie, że teraz mam mniej dolegliwości z rodzaju mdłości. Z samego rana jak wstaje jest mi nie dobrze, ale wtedy mam pusty brzuch. Teraz nauczyłam się, żeby trochę przeczekać ten moment jak jest trochę źle i jak jeść to odrobinę. Mdłości w wielu przypadkach nie trwają przez całą ciążę. Myślę, że to akurat nie jest powód do zmartwień.
Magda Singh
Fanka BB :)
Odebralam wyniki i progresteron mam 15,08 ng/ml nie mam pojecia czy ok a lekaz dopiero 16.05 maja bedzie. Tam mam napisane że norma do 12 tc 9-47 ng/ml
Ostatnia edycja:
czarna2532
Ktoras z Was pytala sie jaki to bol... Mega okropny boli mnie caly odcinel ledzwiowy promieniujac do nogi ale to tak ze kazdy ruch sprawia mi bol... Zaczelo sie wczoraj tak po prostu i trwa nadal... Wczoraj troche powspinalam sie z cora w bawialni dla dzieci no ale kurde ja zawsze bylam aktywna osoba i nie mysle ze kilka razy wejscie na zjezdzalnie by taki bol powodowalo ... ja tez mam dzis wizyte spytam sie o cos przeciwbolowego slyszalam ze acetominophen mozna w Polsce to apap chyba. A moze jakies masci typu z jady zmiji itp ponoc naturalne
M
mama290
Gość
Kara bol jajnikow to raczej normalny lekkie skurcze napiecie I wrazenie rozciagania to tez wszytsko normalne rozciagaja sie wiazadla I to tak organism odbiera co do kregoslupa to oczywiscie wszystko z zalecen lekarza ja to wogole mam shize bo niedosc ze mam uszkodzony jeden krag to mialam wypadek w pracy I jestem inwalida mam swojego zaufanego fizjo nikomu innemu sie nie dam dotknac wizyta ok wszytsko idzie ku dobremu ku rozpaczy mego meza absolutny zakaz sexu teraz I w poprzedniej ciazy tez;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Anncka ja też nie mam mdłości,a mimo że apetytu nie mam to muszę jeść co 2 godziny,bo mnie bardzo ssie. Poza tym innych objawów wciąż brak...jeszcze nigdy nie miałam tak lekko w ciąży ;-)
Czarna wygląda to trochę na rwe kulszowa. Ogólnie przy schorzeniach kręgosłupa bez stanu zapalnego leki są zbędne,bo ból powodują różnego rodzaju uciski na końcówki nerwowe. Lepiej iść na dobrą fizjoterapie, która odciazy kręgosłup, a tym samym przyniesie ulgę
Czarna wygląda to trochę na rwe kulszowa. Ogólnie przy schorzeniach kręgosłupa bez stanu zapalnego leki są zbędne,bo ból powodują różnego rodzaju uciski na końcówki nerwowe. Lepiej iść na dobrą fizjoterapie, która odciazy kręgosłup, a tym samym przyniesie ulgę
czarna2532
Rwe kulszowa mialam wczoraj tez silny bol jakby w srodku posladka promieniujacy na noge... A dzis zostal odcinek ledzwiowy... Zawsze bolal mnie kregoslup przed @ i to jest mniej wiecej ten czas moze organizm "pamieta" ze na koniec miesiaca ma bolec kregoslup i tyle co? :/
Smerfetka*
u mnie tez calkowity zakaz seksu i to juz prawdopodobnie do konca , gin sie smieje ze m zrobil co swoje i teraz ma urlop
annocka ja juz nie mam mdlosci i bardzo sie z tego ciesze , jedyna moja dolegliwosc teraz to ciagle ssanie w zoladki
moj m ma problemy z kregoslupem i zawsze dostaje leki rozluzniajace i przeciwzapalne i tylko one mu pomagaja bo zwykle przeciwbolowe nic nie daja .
annocka ja juz nie mam mdlosci i bardzo sie z tego ciesze , jedyna moja dolegliwosc teraz to ciagle ssanie w zoladki
moj m ma problemy z kregoslupem i zawsze dostaje leki rozluzniajace i przeciwzapalne i tylko one mu pomagaja bo zwykle przeciwbolowe nic nie daja .
reklama