reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Kurcze biedne wy. Ja nic. Apetyt dopisuje, zero mdłości jakieś tam nikłe wogóle nie odczuwalne. Sama zastanawiam się co grane. Ale ostatnio mamcia przypomniała mnie że z córka miałam tylko 2 tyg mdłości ale do wytrzymania. Widać ten typ tak ma.

Witam nowe dziewczyny

Słuchajcie a wie ktoś może co z przeziębieniami w ciąży? Dokładnie z bólem gardła? Bo strasznie mnie boli a boję się cokolwiek wziąć, próbowałam zrobić płukankę wodą z solą ale prawie zwymiotowałam :)D). Z informacji które czytam na stronach to co osoba to opinia...

Ona gratulacje!! :)

Magda to nic tylko się cieszyć :)

tak tak pierwsza eheh i dlatego warjuje :) jeszcze dodatkowo walczylismy o nie 5 lat heh

dziekuje wszystkim za gratulacje i jednoczesnie tez gratuluje:)

Ona tylko mogę się domyślać jak bardzo musisz się cieszyć po tak długim czasie... :)

Byłam tak zamotana cały dzień że nawet nie pomyślałam o tym żeby zadzwonić... Dopiero jak usiadłam na spokojnie to uderzyło we mnie że mogłam. Teraz nie mam już jak, za późno jest a i tak nr mam tylko do gabinetu.

Poszukam jutro tego syropu dzięki Magda :)

reklama
Do góry