reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

Jeny jak czytam te ceny bety to aż :szok: ja płaciłam w laboratorium przy szpitalu 15 zł, a w przychodni 18zł.

Perrie - powodzenia jutro :)

no i witam nowe Grudnióweczki :)
co do grupy na fb to uważam, że jest za wcześnie... jeszcze chyba nie znamy się na tyle, a poza tym zazwyczaj bywa tak, że zacznie umierać dyskusja tutaj. No i niestety ale jeszcze będą pewne rotacje w naszym gronie. Więc moim zdaniem mamy jeszcze czas na fb :)

reklama
czarna gratki rocznicy! my mamy w niedziele rocznice:tak:

karuszka, nie myslalam jeszcze nad wozkiem, ja jestem nadal w szoku ze to ciaza:-D a u Ciebie wpadka? ja teraz licze na syna :blink:

co do forum na fcb to ja tez jestem przeciwna, bo widze co sie u nas na lipcoweczkach dzieje jaka rotacja, wiec nie chce

perrie a co dokladnie wpisac w tych danych??

macie juz jakies objawy ciazowe??

Hej dziewczyny!!

k8libby - trzymam również kciuki za jutrzejszą wizytę. Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok.

cypryda - bardzo cię podziwiam! musisz mieć dużo siły. Przytul synka ode mnie również, tym bardziej, że to lubi. Ja kiedyś się zastanawiałam jakbym zareagowała jakbym urodziła chore dziecko i czy dałabym radę...
Życzę Ci żebyś urodziła zdrowego dzidziusia :)

ancka, ewelinka - gratuluję, super :)

ulenka - ja byłam w 6tc i 3d u gina. Był widoczny pęcherzyk i bijące serduszko.
A teraz wizyte mam 6-go maja, już nie mogę się doczekać. Trochę się martwię, czy wszystko jest ok...

marta, jagoda, kruszka - witajcie!

No a teraz zmykam bo jeszcze robota czeka :/
Do jutra!

Jagoda, my to całe godziny poświęciłyśmy na obgadywanie naszych objawów :-D Jeśli chodzi o mnie to miałam mdłości i zanik apetytu, na szczęście już mi przeszło, zmęczona dalej chodzę cały czas :dry: A jak z Tobą?
Wpisz swój nick, datę porodu, wiek, dziecka: płeć, imię, rodzeństwo ;-)

Laski, powiedzcie mi obiektywnie czy mój avatar wygląda jak zdjęcie, czy jak obraz? :sorry: Jak obraz, to dobrze, jak zdjęcie, to źle :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
normalnie cZuje się tak ociezale jakbym miała conajmniej bliźniaki. zmęczona, senna i męczy mnie doslownie wszystko.
najgorzej że to jeszcze nie połowa. strach
pomyśleć co będzie 3 miechy przed porodem....normalnie wózkiem będa mnie wozić. lol

Czarna, nie strasz :szok: Ja mam dylemat, trzy potencjalne obrazki i nie wiem, który ustawić :zawstydzona/y::-( Tak, wiem, moje problemy są "taaaakie poważne" :-p:zawstydzona/y:

Magda, no! Do połowy to jeszcze spory kawał czasu :-D Nie mów, bo sobie wywróżysz podwójnie :-D Ale myślę, że to przejściowe, niedługo Ci przejdzie :tak:

reklama
Do góry