reklama
K
konto usuniete.
Gość
Cypryda, pomerdało Ci się Ja mam w piątek ;-) Beta u mnie 50 zł, wyniki po 3-4 godzinach ;-)
Jagoda, no rzeczywiście ładnie się nazywasz. Oryginalnie, nie znam żadnej Jagody
Kruszka, dużo Was dziś przybywa! Witam Cię gorąco i gratuluję. Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę ;-)
Jagoda, no rzeczywiście ładnie się nazywasz. Oryginalnie, nie znam żadnej Jagody
Kruszka, dużo Was dziś przybywa! Witam Cię gorąco i gratuluję. Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę ;-)
Fimka
Fanka BB :)
U mnie beta 44zł.
Gotuję bigos z młodej kapusty.
Och już nie mogę się doczekać.
Nie mogę żadnego mięsa ani ryb
Tylko warzywa i pierogi
Gotuję bigos z młodej kapusty.
Och już nie mogę się doczekać.
Nie mogę żadnego mięsa ani ryb
Tylko warzywa i pierogi
Magda Singh
Perrie ty z wawy tak? A gdzie aż tyle kosztuje?
Jagoda Jesli teraz w brzuszku też bedzie dziewczynka to właśnie bedzie to Jagoda :-) A zastanawiasz sie nad kupnem podwojnego wozka?? Bo mnie przeszla przez mysl taka opcja. jednak mój mąż wybił mi ja z glowy. A wszytsko przez to ze nasze dzieciatko juz chodzi i w wozku tylko spi. A pewno jak juz drugie sie urodzi to moze w tym czasie zrezygnowac wogole z drzemki w ciagu dnia
Perrie Wysłane :-)
Perrie Wysłane :-)
K
konto usuniete.
Gość
Cypryda, dzięki ;-)
Magda, z Wawy, z Wawy Wiesz co, ja robiłam za 60 zł, bo miałam badania krwi podstawowe + betę, ale w Śródmieściu sama beta coś koło 50 kosztuje Ale to LuxMed, więc wiesz...
Kruszka, już patrzę i dodaję ;-)
Dziewczyny, myślałam o zrobieniu naszej grupy na fb, co Wy na to? Byłaby tak "na wszelki wypadek" - gdyby forum miało jakieś problemy i nie mogłybyśmy się tu dostać, gdyby któraś z nas nie miała dostępu do forum, a na fb by mogła się zalogować, do publikowania jakichś bardziej prywatnych spraw, żeby nikt niepożądany sobie nie mógł na to popatrzeć, itd itd. Co Wy na to? Zrobić coś takiego?
Magda, z Wawy, z Wawy Wiesz co, ja robiłam za 60 zł, bo miałam badania krwi podstawowe + betę, ale w Śródmieściu sama beta coś koło 50 kosztuje Ale to LuxMed, więc wiesz...
Kruszka, już patrzę i dodaję ;-)
Dziewczyny, myślałam o zrobieniu naszej grupy na fb, co Wy na to? Byłaby tak "na wszelki wypadek" - gdyby forum miało jakieś problemy i nie mogłybyśmy się tu dostać, gdyby któraś z nas nie miała dostępu do forum, a na fb by mogła się zalogować, do publikowania jakichś bardziej prywatnych spraw, żeby nikt niepożądany sobie nie mógł na to popatrzeć, itd itd. Co Wy na to? Zrobić coś takiego?
czarna2532
Witam nowe mamusie
anncka, ewelinka super ciesze sie bardzo ze widzialyscie serducha
martus fajny masz termin porodu 24.12
Ja dzis obijalam sie ale wyszlam troche na zakupy i spacerek z cora bo w domu wysiedziec caly dzien to u nas problem
Dzis mamy z M rocznice slubu takze musialam kupic jakis prezencik
perrie grupe mozesz otorzyc
anncka, ewelinka super ciesze sie bardzo ze widzialyscie serducha
martus fajny masz termin porodu 24.12
Ja dzis obijalam sie ale wyszlam troche na zakupy i spacerek z cora bo w domu wysiedziec caly dzien to u nas problem
Dzis mamy z M rocznice slubu takze musialam kupic jakis prezencik
perrie grupe mozesz otorzyc
reklama