reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2014

reklama
Cypryda, pomerdało Ci się :-D Ja mam w piątek ;-) Beta u mnie 50 zł, wyniki po 3-4 godzinach ;-)

Jagoda, no rzeczywiście ładnie się nazywasz. Oryginalnie, nie znam żadnej Jagody :shocked2::-D

Kruszka, dużo Was dziś przybywa! :-D Witam Cię gorąco i gratuluję. Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę ;-)

Jagoda Jesli teraz w brzuszku też bedzie dziewczynka to właśnie bedzie to Jagoda :-) A zastanawiasz sie nad kupnem podwojnego wozka?? Bo mnie przeszla przez mysl taka opcja. jednak mój mąż wybił mi ja z glowy. A wszytsko przez to ze nasze dzieciatko juz chodzi i w wozku tylko spi. A pewno jak juz drugie sie urodzi to moze w tym czasie zrezygnowac wogole z drzemki w ciagu dnia :happy2:
Perrie Wysłane :-)

Cypryda, dzięki ;-)

Magda, z Wawy, z Wawy :-p Wiesz co, ja robiłam za 60 zł, bo miałam badania krwi podstawowe + betę, ale w Śródmieściu sama beta coś koło 50 kosztuje :sorry2: Ale to LuxMed, więc wiesz... :rolleyes2:

Kruszka, już patrzę i dodaję ;-)

Dziewczyny, myślałam o zrobieniu naszej grupy na fb, co Wy na to? Byłaby tak "na wszelki wypadek" - gdyby forum miało jakieś problemy i nie mogłybyśmy się tu dostać, gdyby któraś z nas nie miała dostępu do forum, a na fb by mogła się zalogować, do publikowania jakichś bardziej prywatnych spraw, żeby nikt niepożądany sobie nie mógł na to popatrzeć, itd itd. Co Wy na to? Zrobić coś takiego?

Witam nowe mamusie :)

anncka, ewelinka super ciesze sie bardzo ze widzialyscie serducha

martus fajny masz termin porodu 24.12 :)

Ja dzis obijalam sie ale wyszlam troche na zakupy i spacerek z cora bo w domu wysiedziec caly dzien to u nas problem :)

Dzis mamy z M rocznice slubu :D takze musialam kupic jakis prezencik :)

perrie grupe mozesz otorzyc :)

Perrie, z doświadczenia wiem, ze jak tworzysz grupę na fb to życie na bb umrze. Tutaj też można stworzyć grupę zamkniętą. Ale to tylko moje zdanie.

reklama
Do góry