reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2014

reklama
Cypryda, pomerdało Ci się :-D Ja mam w piątek ;-) Beta u mnie 50 zł, wyniki po 3-4 godzinach ;-)

Jagoda, no rzeczywiście ładnie się nazywasz. Oryginalnie, nie znam żadnej Jagody :shocked2::-D

Kruszka, dużo Was dziś przybywa! :-D Witam Cię gorąco i gratuluję. Wyślij mi swoje info, to dodam Cię na listę ;-)

Jagoda Jesli teraz w brzuszku też bedzie dziewczynka to właśnie bedzie to Jagoda :-) A zastanawiasz sie nad kupnem podwojnego wozka?? Bo mnie przeszla przez mysl taka opcja. jednak mój mąż wybił mi ja z glowy. A wszytsko przez to ze nasze dzieciatko juz chodzi i w wozku tylko spi. A pewno jak juz drugie sie urodzi to moze w tym czasie zrezygnowac wogole z drzemki w ciagu dnia :happy2:
Perrie Wysłane :-)

Cypryda, dzięki ;-)

Magda, z Wawy, z Wawy :-p Wiesz co, ja robiłam za 60 zł, bo miałam badania krwi podstawowe + betę, ale w Śródmieściu sama beta coś koło 50 kosztuje :sorry2: Ale to LuxMed, więc wiesz... :rolleyes2:

Kruszka, już patrzę i dodaję ;-)

Dziewczyny, myślałam o zrobieniu naszej grupy na fb, co Wy na to? Byłaby tak "na wszelki wypadek" - gdyby forum miało jakieś problemy i nie mogłybyśmy się tu dostać, gdyby któraś z nas nie miała dostępu do forum, a na fb by mogła się zalogować, do publikowania jakichś bardziej prywatnych spraw, żeby nikt niepożądany sobie nie mógł na to popatrzeć, itd itd. Co Wy na to? Zrobić coś takiego?

Witam nowe mamusie :)

anncka, ewelinka super ciesze sie bardzo ze widzialyscie serducha

martus fajny masz termin porodu 24.12 :)

Ja dzis obijalam sie ale wyszlam troche na zakupy i spacerek z cora bo w domu wysiedziec caly dzien to u nas problem :)

Dzis mamy z M rocznice slubu :D takze musialam kupic jakis prezencik :)

perrie grupe mozesz otorzyc :)

Perrie, z doświadczenia wiem, ze jak tworzysz grupę na fb to życie na bb umrze. Tutaj też można stworzyć grupę zamkniętą. Ale to tylko moje zdanie.

reklama
Do góry