dziuneczka fajnie, że zmiana butli pomogła
dziewczyny ja już pytałam ale ponawiam prośbę bo już sama nie wiem
Ile ml mm zjadają Wasze szkraby obecnie?Mój synek (ur 29.11) je niby 140 ml ale jakby mam wrażenie, że mu mało, wypija wszystko do ostatniej kropelki po czym jak mu się mleko kończy to chwilkę krzyczy jakby chciał powiedzieć "to wszystko?!"
, no i ledwo mi zaczął w dzień wytrzymywać 3h,w nocy więcej da radę, choć dziś obudził mi się po 2h i dawał takie oznaki jakby głodny był, jakoś mi się udało z godzinę zapychać go smokiem ale mało go nie połknął
No i teraz nie wiem czy robić mu więcej tego mleka czy może częściej dawać jak widzę, że zaczyna się robić niespokojny...Tyle, że pediatra mi na ostatniej wizycie mówiła, że dzieci na piersi mogą jeść ile chcą i jak często chcą, a karmione sztucznie nie częściej niż co 3h, no i dodała, że 140ml to max na 2-4 msc nawet jeśli producent na opakowaniu zaleca inaczej (a na hipp,który Mały je jest info, że w 3msc 150ml wody + 5 miarek mm co daje 165ml), no i bądź tu mądry...Nawet jakoś z 3 tyg temu zaczęłam mu robić tę większą porcję bo miałam wrażenie, że głodny i wypijał to też do końca, ale tylko przez jakieś 3 dni, potem był chwilowy bunt i jadł dużo mniej i mam wrażenie, że to przez to, że go tymi 165ml chyba przekarmiłam
No i już sama nie wiem co robić...
lazy no i jak odbyło się szczepienie czy nie?Zdrowa już córa?