reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

hej,

Ja spalam do tej pory z przerwami-jestem chora:(((buuu zakatarzona boli gardło i ledwo co zyje
confused8gj.gif
wlasnie mlody wstał i musze go przpbrac a tak mi sie niec chce:(((u nas pogoda bardzo ladna gdyby tego sniegu nie bylo:/ ale zobaczymy...Dzis jedziemy do znajomych a tak mi sie nie chce...

Sosnowiczanka-gartuluje zakupu:)Najwaniejsze zeby Alutek był zadowolony:pmy na rowerek raczej poczekamy do przyszlego roku pewnie Ci chodzi o biegowy? to jest dopiero po 2.rż
Violett-sssuper ze Ci sie udało z praca!!!!zawsze pare groszy wpadnie
:tak:

Ogólnie musze dzis uprasowac firanki z salonu M wczoraj zalozyl (oczywiscie mokre) i takie wygniecione jak cholera nie wiem z jakiego materiału sa one zrobione- kupione w Obi i zaplacilismy za nie sporo kasy no nic musi jes dzis sciagnac a ja je wyprasuje:/

reklama
Milva ja to mialam juz milion tych smoczkow;/ i wszystkie zgubione, sa tylko 2 i to tez ciagle ich szukam;/

Sosnowiczka, Freyia zmienilamjuz avatarek coby Wam sie nie kojarzyl z kota;)

Freyia onimaja wiele umow podpisanych, ale ja zaczynam z tmobile;)

Macie racje dziewczyny, mi też nowy avatar Violett myli się z Kotą ;-)

Kota - jeśli chodzi o khadiego, to zapach jest intensywny, ziołowy, za pierwszym i drugim razem czułam go mocna, ale zarówno ja jak mój mąż zasnęliśmy bez problemu ;-) (kładę go najczęściej na noc), teraz już go prawie nie czuję, troszkę na początku przy nakładaniu, a potem luz, nos sie przyzwyczaił.
A co do beżowych wózków podzielam Twoje zdanie, na prawdę dobrze się użytkują i wystarczy przetrzeć wilgotną ściereczką i wszystko schodzi.

Phelania - zdrówka :-) oby szybko przeszło!

EDIT:
Viola - no, teraz od razu lepiej :-)

Freyia onimaja wiele umow podpisanych, ale ja zaczynam z tmobile;)

Ja juz sie nie moge doczekac ladnej pogodyzebywyjsc na rowerek z dziecmi:) Marika ma biegowy ale jest troszke za duzyjeszcze mimo ze opuszczony do samego dolu ale do lata urosnie a Fabianek trojkolowy;)

Mlody teraz poszedl spac, a moja cora urzadza jak zwykle przedpoludniowa histerie;/ nie wiem o co jej chodzi, bo juz od jakiegos tygodnia okolo godziny 11-12 jest histeria z byle powodu;/

Phelania zdroweczka

ehhh, moja dieta chyba nie wychodzi mi na dobre, bo nie dosc ze bola mnie te zatoki, i mega glowa to jeszcze czuje sie taaaka slaba;(

Agala heh dzieki, nie bardzo chcialam miec swoje ani dzieci zdjec w awatarku no ale jak juz tak nalegacie toniech bedzie;P

ide jesc platki,

Marika oczywiscie juz lezy bo sie obrazila ze nie reaguje na jej histerie;/

violett - ja ten swoj avatarek ma od samego początku na BB, nie lubie zmieniac, tak samo jak nie lubie, gdy ktos zmieni, bo sie pozniej nie moge przyzwyczaic ;-) to samo mam na blogu, mam swoich znajomych i juz z "daleka" wiem kto pisze, a jak jest zmiana, to jakos tak nieswojo ;-)

Ktoś zna skuteczny sposób na wysmuklenie ud i zrzucenie paru cm z okolic bioder i pupy? Ja już nie wiem co robić, od stycznia ćwiczę regularnie, nie objadam się (choć wiem, że słodycze to moja zmora, dlatego trzeci dzień nie jem i jakoś daję radę :-)), jak zwykle brzuch mam płaski, talie wąską, a cm z "tamtych" rejonów ani drgną....

hej dziewczyny tak zbieralam sie od paru dni zeby cos napisac i jakos sie zebrac nie moglam ale od teraz postanawiam poprawe:pP ale was czytalam:))violet, inka gratuluje pracy:DDPhelania chyba ci sie wlaczylo juz wice gniazda co??? ale fajnie juz niedlugo Marcelek pojawi sie na swiecie:DD ciekawe jaka bedzie reakcja Alutka:))Sosnowiaczanka a czemu tego prostowanie keratynowego nie mozna robic jak sie karmi?? i ile taki zabieg mniej wiecej kosztuje?? bo mnie to zaintrygowalo wszystkim chorowitka malym i duzym duzo zdrowka:***U nas Zulka i A biora zelazo bo maja anemie Zu mala ale A bardzo duza:((

Skończyłam sprzątać łazienkę.. Jest na tip top. Powyrzucałam stare kosmetyki, w półeczkach poukładane, całe ściany pomyte, padam na pysk, bo boli mnie lędźwiowy zwiastujący okres! A tu jeszcze obiad do zrobienia i trzeba ogarnąć z grubsza pokoje. Moja matka wczoraj walnęła fochem, bo oczywiście wszędzie widzi brud i biedna znajomych zaprosić nie może. A wszystko to my robimy, bo gdyby mieszkała sama to miałaby superczysto i pięknie. Wkurzyłam się na maxa, bo naprawdę staram się codziennie coś sprzątać, niestety mieszkam w dużym domu i z Adasiem ciężko mi gotować, pomywać, prać i sprzątać cały dzień. Już jej ostatnio powiedziałam że tu się żyje, jak chce muzeum niech pozamyka sobie na klucz wszystko i wchodzi raz dziennie i podziwia.
Kiepsko się czuję, a Adaś się budzi! Znowu dzisiaj padnę o 19 razem z młodym :eek:

A ja ciesze sie ze nie musiałam jednak "wybrzydzac" z tymi kolorami wózka bo nasz x lander byl :cały szary, szaro-niebieski i pomaranczowy oraz zielony chyba a ja mając do wyboru niebieski a jakis inny zawsze biore niebieski bo to mój ulubiony kolor :-)

Phelania myslałam o takim wózeczku na 3 kołkach,, co dziecko tylko siedzi, a rodzic pcha. :) o cos w tym stylu ROWEREK TRÓJKOŁOWY STEROWANY Z WKŁADKĄ 4 KOLORY (3098596212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale to sie zobaczy jeszcze:)

Viola o juz bardziej "swojsko", bardziej jak ty;) Chociaz nie to zeby tamten nam przeszkadał :)

Malenstwo no brakowalo cie tu ostatnio... Keratynowego prostowania nie zaleca sie w okresie karmienia poniewaz wziązki chemiczne przenikają do mleka, a to raczej nie jest wskazane, zabieg nie jest tani, wiadomo w zaleznosci od długosci i gestosci wlosa, no moja siostra gdyby nie była moją siostra bylaby ubozsza o 350zlotych.

Nastazja tez masz z tym sprzątaniem :no: Kurde a ja taki bałaganiarz jestem :confused2:

Agala rozumiem, ale zmienilam Twoj dlatego iż mam wrazenie ze jedna osoba czyta co tutaj pisze, i wiesz taka zmyla bo zwracala uwage na foto i wiedziala ze to ja, a jak zmienilam to juz trudniej.:)
Cd cm to nie pomoge bo sama sie z tym zmagam, niestety u mnie musi zleciec w cm z brzucha i pupy:) i bedzie ciezko bo juz to widze.

ehhh zaraz musze wychodzic z domu, a stresuje sie mega;/
jeszcze Marika skakal przed chwila po lozku i zleciala i cos utyka na nozke, i mowi ze boli;/

reklama
Jak pytacie no to wam powiem, że z tym awansem to sama nie wiem o co chodzi. Ponad tydzień temu przyszła do mnie moja pani dyrektor i mówi, że dzwoniła do niej dyrektorka tej placówki gdzie ja chciałam się przenieść czy ona podpisze dokumenty i wszystko bo chciałaby żebym od połowy kwietnia już była tam na nowym stanowisku. Więc się ucieszyłam, że się udało. Ale od tamtej pory minął już ponad tydzień a do mnie nikt się nie odzywa więc sama nie wiem... :sorry:

Do góry