reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sergi - tak właśnie kojarzyłam, ze Wasz Gaba też jeszcze nie chodzi. Czyli jest Ich TRZY :-) Gaba, Ninka Netki i moja Elenka, ciekawa, która pierwsza się puści ;-)

Violett - gratuluję pracy, zawsze to dodatkowy grosz no i troszkę oderwiesz się od domowych obowiązków :-)

Nastazja
- moja E. w żadnym wózku nie wysiedzi dłuzej niż 30-40 minut ;-)

reklama
Nastazja miedzynarodowy dzien seksu???
Musze zaraz to M powiedziec, jak swieto to chyba wypada swietowac, nie???? ;-)

Obejzalam na wspolnej, azraz zabiedam Alutka do kąpieli i lulu;) Jutro znowu do pracy...

Violett - gratki!! Z dzieciakami P będzie zostawał?

Nastazja - uśmiałam się, cóż migrenę masz jak znalazł na dziś;) Zdrówka!!

315058_505601156152199_377749074_n.jpg

Dobranoc:tak:

Dziewczyny nie szalejcie, miedzynarodowy dzien seksu w Polsce przepada na 7 czerwca :p a w Anglii 21 sierpnia ;)

Violett gratuluje Pracy!!!

Ja dzie mam za soba swoje pierwsze w zyciu dwie godziny jazdy samochodem! Bylo super, lekcja bardzo mi sie podobala, instructor tez dobry. Nie moge sie kolejnej nauki doczekac!

Violett gratuluje pracy :-) coraz więcej nas jest!

Sosnowiczanka ja mam sentyment podobnie jak Nastazja do x landera i dlatego mam ogromną prośbę napisz mi "recenzję" wózka. chodzi mi po głowie kupno tego wózka ale jeszcze nawet go na żywo nie widziałam.

Młody usnął ok 20, ja właśnie skończyłam ćwiczyć.
włosy nasmarowałam olejkami i zaraz idę spać. w nocy ok 2 jadę po mamę, zostanie dziś w nocy u nas a jutro M ją odwiezie do niej do domu a ja do pracy. więc wyspać się muszę koniecznie.

spokojnej nocy!!

Violett- ja mam jajecznicę prawie codziennie, mój M. nauczył się robić od szefa kuchni w nowej pracy i wychodzi mu bajecznie! Więc teraz zadowolony codziennie mi serwuje. Do tego świeża bułeczka i odlot!
A wypadek miałam pare lat temu.. Dla większości to śmieszna historia, ale dla mnie średnio. Kiedyś robiłam ciasto i mikser wciągnął mi włosy. To działo się tak szybko, że bólu nie czułam, no ale te łopatki wyrwały mi włosy , pocięły skórę i tak uderzały po skroni że miałam pęknięcie na czaszce, ale bez żadnych krwawień do środka, więc normalnie funkcjonowałam ,a kość się sama zrosła. Bliznę mam przy skroni maleńką, prawie niewidoczną, no ale na włosy czekałam długo..:-( Do dziś niczego nie robię mikserem, boję się nawet odgłosu tego urządzenia.

Adaś śpi już prawie 2h. Widzę że oddycha ładnie przez nos. Wstanie to postawię na obiad i zaczniemy jakieś sprzątanie. Może później jakoś zleci, choć wolę jak trochę później chodzi spać, no ale przez tą chorobę coś mu się poprzestawiało.
To tak jak u nas nie używamy krajalnicy od wypadku Wiktorii. A jak P. niedawno poruszył temat to Wika płakała, a mi też łzy poleciały.

DOROTA mi lekarze na ospę bardziej polecali gencjanę, że lepiej działa.

Dziś w CZD dzieci trochę grzeczniejsze więc się tak nie umęczyłam. Jutro musimy trochę wcześniej wyjechać bo dziś Wika się ciut spóźniła.

Miałam iść się kąpać ale zaczęłam rzygać jak kot i nici z siedzenia w wannie i mycia głowy szybki prysznic i koniec :-(
Dzisiaj starałam się oszczędzać nie nosiłam młodego nie schylałam się dużo bawiliśmy się na dywanie a krzyż napiernicza równo.

Sergi fajny wózeczek, a powiedz mi jak Ci się jedzie jak Gaba siedzi przodem do kierunku jazdy ?? Pytam bo w moim dużym wóziu identycznie szły ramy i się strasznie ciężko jechało bo się bardzo uginał przy skrętach.

Maciuś jeszcze nie śpi usypia u taty na kolanach no ale ciężko to widzę bo M już raz usnął a Maciuś twardy :-D

Violett gratuluję pracy.

Freiya mój tata tak samo-na mnie i Ninkę kasę ma zawsze,nigdy nie odmawia, przeciwnie-sam dzwoni i pyta co trzeba albo po prostu, przywozi zakupy itd...Co do Emilki to kurcze, dziwne, że w taki szal wpadła.
Phelania czekam na szampana!
Viola gratuluję pracy!
A gala Sergi Nina się dziś puściła na 2 kroki, od stołu do fotela. Ale nie wstaje sama bez jakiejś podpory!Dziwne to moje dziecko!

Wasze kciuki pomogły, na szczepieniu było znośnie!

Sorki, że tak krótko ale jestem wypompowana wrażeniami dnia dzisiejszego i jutrzejszego...

reklama
Hej.

Kurcze te bolace zatoki chyba mi nie przejda, wczoraj poszlam spac troche po 21 bo juz nie dalam rady;/ ehh.
Dzisiaj pierwszy dzien w pracy a mi sie zimno na ustach zrobilo wrrr;/

Milva z dziecmi bedzie siedziala jakies poltora godzinki moja mama a pozniej juz P, to on bedzie je kapal, ukladal do snu itp:) haha najgorsza robota mu sie trafila bo dzieci od okolo 18 juz marudza jak nie wiem co bo sa juz spiace a za wczesnie jeszcze na spanie nocne.

Zabcia w moim tym duzym wozku nie ma mowy o jezdzeniu przodem do swiata bo poprostu jest tamk ciezko ze szok, wiec jak jezdzilismy to dziecie bylo przodem do mnie i wtedy to pchal sie jak piurko;)

Łysa a Ty na prawko sie zapisalas??:)

Do góry