reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzien dobry, nocka masakra, Ben budzil sie chyba 5 razy, wstal o 5.15....

Ja mam nos nadal zawalony ale chyba jest lepiej niz wczoraj bo zaczelam psikac. Dzis Zuzia ostatni dzien w jej przedszkolu, smutno troche ale bylam w szkole I wszystko jest super wiec jestem dobrej mysli. Zuzi tez sie podobalo a to najwazniejsze!

Violett powodzenia pierwszego dnia w pracy! I tak zapisalam sie na prawko :) strasznie sie ciesze bo na pewno sie przyda.

Sergi wozio fajny, oby lekko sie wam jezdzilo! :*

Netka jak Ninka w nocy? Mam nadzieje ze obeszlo sie bez goraczki

Milva zdrowka!

Sosnowiczanka jak nic nie zrobisz na swieta to tez nic sie nie stanie ;) kciuki zeby wozki byly I ja bym wziela czarny bo de fakto az tak sie w srodku nie grzeje (ja mialam ciemny) ale wiadomo tutaj lato chlodniejsze niz w polsce niestety ;(

Zabcia przepisz sie do innej przychodni bo czekac kolejny miesiac to bezsensu zanim cie zobacza :-/ Macius to jest bomba z tym gadaniem, az czasem zazdroszcze bo Ben to gada po Chinsku!

Ok czas wysiasc z pociagu I gnac do Pracy! Buziaki

reklama
Witajcie.
Zdążyłam do was zajrzeć przed wyjazdem :-)
Zbieram się za godzinkę. Wczoraj Wika się wygadała że zasypiałam za kierownicą i P. się wkurzył trochę na mnie.
Ciacho wszystkim smakowało: Cool:
Dziś Miki wyprowadza mnie z równowagi. Zgubił butelkę na picie i znalazłam ją w szafce z ubraniami. Teraz szukam smoczka, którego przed chwilą miał w buzi. Oszaleć można. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam:angry:

Czesc kochane:)

Nasza nocka rewelacyjna, Alan wstal 10 minut przed moim budzikiem:)

Lysa ooo to czesto ten dzien seksu!!! Trzeba daty zapiamietac ;p
Robisz prawo jazdy? No i dobrze, ja sobie nie wyobrazam na chwilę obecna zycia bez samochodu! Powodzenia.

Inka wózek jest naprawde leciutki, az w szoku jestem. Rozklada sie do lezenia, siedzenie dosc głębokie, kola skrętne, wózek stabilny, siedzisko rozkladane na pasku. Stabilnie się jeździ, zobaczymy jak bedzie sie sprawował na spacerze. W komplecie pokrowiec na nózki. Po złożeniu bardzo mały. W dodatku wózek niedrogi. Na zywo duzo ladniejszy niz na zdjęciach.

Zabcia wspolczuje ciązowych dolegliwosci... Oby dzis bylo lepiej:)

Violett co widze twój avatarek mam wrazenie ze to Kota!!! (nie wiem skad mi sie to wzieło;))

Agapa wytrzymasz, wytrzymasz, bo kto jak nie ty ;-) ?

Siedzę w pracy, robię siostrze keratynowe prostowanie. Smierdzi jak cholera :D

Witajcie..

Wczoraj tak mnie bolały zatoki, nos mi zatkało, pół nocy się męczyłam.. A co do dnia sexu, to było jak na Milvy obrazku ;-) Adaś dziś już lepiej, zjadł całe danio, wypił soczek, z nosa już leci mało, ale kaszel pozostał. Dziś na obiad robię spagetii albo zapiekankę, jeszcze się zastanawiam. Mam w planach sprzątanie dwóch łazienek. Zobaczymy czy się uda przy Adasiu.
znowu wyjdę na chwalipiętę, ale co tam.. Adaś w końcu zaczął się przełamywać do książeczek, coraz więcej łapie słów, powtarza za mną, dużo siedzi przy laptopku i uczymy się cyferek, najbardziej lubi "seść". Widzę że też się trochę uspokoił.. Jednak ten mój krzyk i nerwy narobiły samych szkód. Śpi w nocy dużo spokojniej.. Aaa i ciągle chodzi do ubikacji i chce na kibelek. Jak go sadzam to czasem na siłę widzę że robi siku, czasem nie zrobi nic, ale go sadzam jak tylko chce. Cieszę się że wie do czego to służy, nawet jeśli po chwili narobi w pampka. Może w lato uda nam się odstawić pieluchy w dzień.

Adaś zasnął a ja lecę sprzątać łazienkę.. Baj baj!

aaa Sosonowiczanka- a ile płaciłaś za tego x landera?

Dzień dobry.

U nas dzisiaj jakieś święto Maciuś dospał do 8,10 :-)

Maciuś się dzisiaj nadal lekko zasmarkany bawi się samochodami i ogląda Barneya.

Milva ja miałam 7 smoczków zostało już tylko 2 więc potrzebny zakup nowych.

Emila obudziła się dziś już po 7, ale teraz dosypia a ja się ogarniam i jak się obudzi to ruszamy do Tesco kupić jakieś rzeczy na święta.

Netka jak tam noc po szczepieniu? Mam nadzieję, że Ninka bez problemu to zniosła :)

Sosnowiczanka a wiesz, że mi Wioli awatar też wygląda na Kotę? :D

Violett trzymam kciuki za pracę, dodatkowe pieniążki to zawsze coś, a i z domu trochę wyjdziesz. Na jakiej słuchawce będziesz pracowała?

Ja dziś z rana pokłóciłam się z M, ale przeprosiłam, bo wiem, że to moja wina, poszło o zupełną pierdołę, a ja zachowałam się jak debil.

hej hej

Viola, gratuluję pracy! super! :) w końcu trochę się oderwiesz, a i grosz wpadnie.
Lysa, powodzenia na kursie prawka :)
A_Gala, dajesz radę z zapachem Khadi? wahałam się nad kupnem tego oleju, ale naczytałam się, że śmierdzi okrutnie i nie kupiłam :) jeszcze Amla jest podobno dobra z tych śmierdzieli ;) henna Khadi pachnie sianem, świeżo skoszoną trawą, jak olej jest podobny, to może się skuszę.
Net-ka, u nas na wizytach lekarskich też jest jeden wielki ryk na widok fartuchów, słuchawek itd :/ zastanawiam się, czy nie kupić jakiegoś zabawkowego zestawu lekarskiego i nie bawić się w doktora w domu, żeby się oswoił Kubin.
Żabcia, u mnie te bóle krzyża na początku były od tyłozgięcia macicy, jakoś w 18 tyg dopiero ustąpiły :/

Jeśli chodzi o kolory wózków, ja mam oba beżowe i oba często i mocno używne, wożone samochodami, użytkowane w lasach, na błotnistych drogach i nigdy nie musiałam ściągać tapicerek i prać, wystarczyło wytrzeć gąbką na mokro. Jestem zadowolona.

Sergi, prawda,że druga ciąża leci migiem, ja nie mam pojęcia kiedy ten czas upłynął. Dodam, że ja o wiele gorzej i ciężej znoszę teraz ten BŁOGOSŁAWIONY stan, nie ma czasu na odpoczynek niestety. Ale wg religii cierpienie uszlachetnia ;))

Ostatnia edycja:
reklama
kota dziękuję chyba postawiłaś u mnie diagnozę bóli krzyża też mam tyłozgięcie no i jeszcze doczytałam że u niektórych kobiet takie dolegliwości są od znieczulenia w kręgosłup.

Co do wózków to my oba mamy zielone i powiem że 1 tak się nie brudził jak sprint bo w tym obecnym Maciuś dużo je i ogólnie łapkami rusza no ale podobnie jak u koty super czyści się mokrą gąbką/szmatką teraz czeka na czyszczenie bo w luku w samolocie go ubrudzili na budce i wszędzie.

Do góry