reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Najlepszego dla solenizantów dzisiejszych!!

Od 5.30 na nogach, norma. Nocka w miarę, ale rano Bartek był cały przesikany:baffled:
A u nas pogoda w miarę, na razie nie wieje i jak się utrzyma , to w końcu wyjdziemy na spacer.

My urodziny zrobimy albo w ten sam dzień, albo w I dzień świąt. Zobaczę jeszcze. Na razie jak o tym myślę, to już mi się odechciewa- nie cierpię zamieszania robionego przez teściową i siorę Tz:cool:

reklama
Mła, dobrze, że Miśka ok, oby tak dalej :) co do botków, ja zainwestowałam w biker boots (nieco nad kostkę) i smigam w nich prawie codziennie, więc polecam! i od razu wrzucam kilka fotek moich inspiracji biker bootsowych:
Biker+boot+by+Zara.jpgshirt-green-army-black-leggings-black-black-boots-silver-accessories_400.jpgZara-biker-boots-1024x682.jpgZara+biker+boots4.jpg

Phelania, no to Alanek nawywyjał, biedaczek mały, pewnie i on i Ty się najedliście stresu i strachu. Trzymam kciuki za wizytę!
Salsik, roczek Kubinka wypada w niedzielę, ja pewnie będę robiła małą rodzinną imprezę w sobotę. U nas będzie bez szaleństw.
Dorotar, daj znać jak dziś się czujesz! bylas u dentysty?
Rojku, stolarze wkroczyli na plan boju, ale my prosiliśmy ich, żeby całość była gotowa dopiero w przyszłym tygodniu, więc póki co są wiszące szafki tylko :tak: nie muszą się więc spieszyć.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatow :-) zdrowia, szczęścia i słodyczy ciocia Inka życzy ;-);-)
Salsik proponuje Ci umówić się na spotkanie z kierownikiem/dyrektorem Mopsu i wtedy przedstawić mu Wasze dochody, ale także wydatki (koszty mieszkania, kredyty, rachunki i wydatki na dzieci) bo oni licząc dochód na osobę nie biorą pod uwagę ile się wydaje na to wszystko. Moja znajoma tak zrobiła i jej się udało. Może warto spróbować.
Mła wczoraj chciałam tez kupić jakieś botki no i w tym roku WSZYSTKIE baby kupują botki na slupkach, wywijane z futerkiem a ja nie chce jak wszyscy bo idąc po mieście będę mijac setki kobiet w takich samych butach więc wciąż czekam i szukam.
Phelania powodzenia na wizycie. Wspolczuje wczorajszej akcji z upadkiem Alana.

Ach, ale ze mnie gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Najlepszego dla dzisiejszych jubilatów!!!Buziaki chłopaki:*:*:*
Asko - czyli ogólnie bawialnia nada się na spotkanie tubanu e-ciotek i ich pociech;-):-)
No i gratuluję tych pierwszych kroczków!!! Marta jest podobną asekurantką, jak Karolinka:-D
Milva, a jak te krosteczki? Zeszły Bartusiowi?

Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków!!

Phelania nasze dzieci fundują nam niezłe atrakcje:/ Mikołaj mi też tak wywija, że ręce opadają...Najwazniejsze, że nic się nie stało poważniejszego!
Salsik będę trzmała kciuki:) mam nadzieję, że Ci się uda.
Mła niedoczytałam co z Miśką, ale mam nadzieję, że ten nalot na języczku to nic poważnego.
Asienka byłaś wczoraj?czy dzisiaj idziecie na tą wizytę?a może coś pokręciłam...

Co do urodzin Mikusia to mam spory problem, bo na imprezę w domu mam za mało miejsca. Większy problem to taki, że starszy syn mojego M. kończy 18lat też pod koniec grudnia. Jak będę chciała zrobić Mikusiowi imprezę w lokalu to automatycznie będzie foch teściowej o wyprawienie 18-tki. A z jakiej racji mój M. sam ma wszystko finansować, skoro jego eks nie da złamanego grosza? Obiecałam sobie, że nic mi nie zepsuje roczku mojego synka...

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych miesięczniaków:****

Dziewczynki nie odzywaam sie ale czytałam.
Troche mi sie wali wsyztsko, bo właścicielka srzedaje mieszkanie, w którym mieszkamy. Mówi, ze z lokatorami, ale nie wiadomo jak to bedzie jak juz je sprzeda, czy faktycznie Ci ludzie beda nam wynajmowac, a jak tak to za ie, bo znajac zycie podiosa czynsz;/ I pewnie nie beda tacy fajni jak Beata...Ona jest z nas bardzo zadowolona a my z niej, ale niestety, musi sprzedac te mieszkanko. Co prawda nam zaproponowała, czy nie chcemy, ale skad my teraz mamy wziasc taka kase;/ jak oboje bez racy praktycznie jestesmy. Ja mam zdolnosc kredytowa na 20 000 tylko a skad reszta;/
Wkurza mnie to, ze na wynajem nas stac, wiec i na slacanie kredytu byśmy mieli, a zaden bank nam go nie udzieli;/

Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, ale wiecej powiem jesli uda mi sie dostac chociaz by na dzien probny.

Buziaki dla solenizantów ;)11 grudnia to był pracowity dzień ;P
Salsik
ja będę raczej wyprawiać 25 grudnia, 5 dni po terminie. 20 wypada w czwartek. Każdy przed Świętami będzie zabiegany więc poświęcę się i sproszę do siebie wszystkich na Święta Bożego Narodzenia. Będzie -już naliczyłam-ponad 25osób...MASAKRA. Ale co mam zrobić, jak kogoś nie zaproszę, będzie dym... No i z Wigilii zostanie jadła więc powiedzmy, że okay ;)jest.
Phelania &&&& i oczywiście współczuję przeżycia wczorajszego.. U mnie P panikuje, ja jakoś bardziej opanowana jestem.
AGA też ABBĘ lubię ;P haha
Maxwell 25 to wtorek w tym ro ku ;P- też robię 25go ;)
Inka Mła no właśnie widzę sporo kobiet w takich butkach, wywijanych i podobają mi się. Nie chcę być jednak... taka sama... no i z wyborem w moim mieście jest tak, że jak jedna osoba to ma, to później całe miasto...Za mało sklepów. Ja wybrałam sobie botki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN mimo obcasa wysokiego jest wygodnie. Cena przystępna, trochę jesieni i wiosny przechodzę, na 2 rok kupię pewnie inne. Gdybym wydała 300zł na buty to pewnie chodziła bym w nich kilka sezonów a mi się buty nudzą szybko-stąd tyle par. A na zimę Leather Riding Boots | Burberry mam podobne do tych-tylko model starsze- i już 2 sezon w nich będę chodzić. Oczywiście od siostry dostałam. Bo sama bym tyle nie wydała, nawet tyle nie mam hahah:-D:-D No i zapomniałam dodać, że w tych będę chodzić już pewnie do końca życia hahahaha ze względu na cenę -lepiej, żeby P nie znał prawdy!
Kota Twoje butki są bardzo ładne i strasznie mi się podobają. Mam nawet kurteczkę bardzo pasującą do tego stylu. ;D gdybym mogła jeszcze sobie kupić, to pewnie już by były moje, wtedy chyba P wyrwał by swoje włosy... z nerwów...
Nikuś 3mam kciuki żeby sytuacja się poprawiła. Oby z pracą coś się ruszyło.

Ostatnia edycja:
asko, ogromne gratulacje dla Karolci!, zuszek z niej:-)
kota, buty fajne, szkoda że ja na płaskim niezbyt dobrze wyglądam...Kota, w ogóle widzę, że ty to jesteś specem od mody...,może rzuciło ci się w oczy cos ciekawego na wyższym obcasie?

nikuss, powodzenia z pracą
Neta:-), przymierzałam te botki nawet ale mam podobne, kupione parę lat temu z serii J.Lo.:-) i nawet jeszcze się trzymają. Podobały mi sie w tym sklepie takie wywijane i na szybko je kupiłam, bo Lenka marudziła i nie mogłam dobrze przymierzyć, ale w domu okazało się, że wzięłam chyba buty nie od pary tzn. był to ten sam model ale każdy but miał trochę inny odcień:-) i je oddałam...

Wszystkiego najlepszego dla dzisiajszych jubilatów

U nas noc o dziwo, spokojna. Jak zasypiałam po godzinie 24tej Lenka miała temp 36,9. Zaplanowałam sobie pobudkę o 3ciej, żeby zobaczyc co i jak, ale dopiero o 6tej obudziła mnie rozgrzana Lenka, z temperaturą 37,7...

Ostatnia edycja:
Nastazja przypomniałam sobie pokarz sukienkę ;P jeśli oczywiście to nie tajemnica ;)
Tofika ale Was 3ma ta gorączka. U nas tego jeszcze nie grali... Aż się boję... że to w końcu przyjdzie i do nas ;/

reklama
Do góry