reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

salsik, współczuję że musisz dalej pisać do mops-u..., mam nadzieję że to cos da...
Mła, ja nie mam pomysłu na buty, sama musze sobie kupić ale jakies kozaczki na wysokim obcasie, mam z tym problem bo ja mam dośc szczupłą łydkę i trudno mi znaleźć kozaki w których nie wyglądałabym jak kot w butach...

reklama
Witajcie Mamuśki,
Najlepszego dla małej ksieżniczki LENKI:*****
Dzieki za wyrazy współczucia dla kolezanki:* z M troche pogadalam i mi przeszło.Suuuper spowiednik jest:) W sumie jezdzi na taksówce i sie nasłucha od ludzi co nie co:-)Czasem jak mi powie co Ci ludzie wyrabiaja to az nie chce sie wierzyc:szok:
U nas dzien minał szybko choc marudzenie było,wczoraj myslałam ze z M pojedziemy z młodym na ostry dyzur...szedł na czworaka reka mu sie podwinela i trzymał smoka w buzi tak nie fortunie uderzył buzka w podłoge ze caly sliniak był we krwi:szok:nie moglam z M zatamowac panika w domu zwilzenie tetrówki zimna woda i po górna warge...wydaje mi sie ze to bylo dziasło ...dzis niechcacy ruszył paluszkiem i znów mu troche poleciało..no mowie wam dziewczyny co my wczoraj przezylismy z M gdyby nie M to u mnie panika na calego:zawstydzona/y:
Salsik- nam wychodzi wtorek wiec albo zrobimy tydzien przed albo tydzien po:-)
Mła- ja ogólnie nie chodze w botkach wiec Ci kochana nie pomoge:blink:u mnie pełen luz dresik i na miasto:-DChyba ze jakas uroczystosc czy jakies wyjscie no to kozaczki na plaskim do kolan;-)
Inka- u nas tez Alus tatusiowy jak tylko przychodzi rano z pracy to mlody uhahahany od ucha do ucha, a u mamusi tylko marudzi i wszystko na nie...:baffled:

Dziewczyny jutro ostatnia deska ratunku mam wizyte PRYWTNIE w domu Pani Dr. do której bede chodzi od listopada bede kombinowac z tym L4 jak mi nie da to bede musiala isc do pracy:angry:Trzymajcie &&& wizyta na 11.00 ehhhh

Phelania, a to Młody nawywijał, tak mamę w błogosławionym stanie stresować...dobrze że nic mu się nie stało powaznego A kciuki jutro potrzymam:-)

Ja czuwam, małej temperaturę kontroluję, ale jest chyba lepiej niz wczoraj (nowy lek pewnie działa), więc mam nadzieję, że niebawem pójdę spać...

Salsik-nasze wypadaja we wtorek ,wiec ja na pewno zrobie impreze roczkową juz po- bo w sobote-chrzestna jest z Poznania, rodzice moi maja jeszcze dalej-wiec na pewno w tygodniu by nie dali rady.

Ja ogladam Mamma Mie- na TVP2-ze wzgledu na muzyke uwielbiam ten film

Ostatnia edycja:
aga,Phelania uspokoiłyście moje sumienia bo miałam wyrzuty sumienia,że pierwsze urodzinki-NAJWAŻNIEJSZE ,a wyprawiamy je w inny dzień niż faktycznie wypadają.
Też zaczęłam oglądać Mamma mia,ale dziewczynki zaczęły sie wiercić i wyłączyłam telewizor bo oglądać musical na wyciszonym dźwięku to trochę coś nie hallo;-)
Spadam lulu-spokojnej nocki Mamuśki i Maluchy!

Tak zaczęłyście rozmawiać o urodzinach, to aż sprawdziłam co to za dzień wypada Anieli. Wydaje mi się, że to nie ma większego znaczenia czy to będzie dokładnie ten dzień, czy +/-tydzień

Kota kuchnia dziś miała być. Jest?

Salsik Emilka ma urodziny 13 w czwartek ale my całą imprezkę przenosimy na tydzień między świętami a nowym rokiem, moi teściowie i Emilki chrzestna muszą dojechać z innych miast i tak będzie wszystkim wygodniej. W dniu urodzin tylko sami będziemy świętować, jakiś torcik i prezent od nas.

Cześć cioteczki z rańca..my na nogach od 4.30, ale dopiero teraz połowa rodziny wyruszyła z domu, więc mamy wolne;-) Noc koszmarna:-:)-( I tyle w temacie;-)
Tofika, zdrówka dla Lenki, biedna z tą gorączką:-(
Sosnowiczanka, trzymam kciuki, żeby max 5 dni @ było..:tak:
Agala, super ten basenik - ale modelka w nim najlepsza:-)
Dorotar, byłaś u tego dentysty??
Asko, jak po imprezie?;-)
Mła, dobrze, że nic się nie dzieje z Miśką, może faktycznie to po tej maści - oby szybko zeszło..co do córuni tatunia- u nas jest tak ze starszą, Marta woli...moje rączki;-) Więc wiesz;-):-)
Salsik - masz rację, nie poddawaj się tak łatwo i nie dawaj tym babom w Mopsie!!!
Co do urodzin - my robimy w inny - Marysia ma 25 (niedziela), a Martusia ma 30 (piątek)..i chyba w tym roku zrobimy dziewczynkom własnie 25-go, w niedzielę..
Phelnia, to żeście wczoraj mieli "przygody"..czyli dziąsło rozwalone u Alanka? Kciuki oczywiście zaciśnięte na dzisiaj!!!

Dzień dobry,ale w Łodzi pogoda pod psem-pochmurno,że w ogóle nie widać,że dzień wstał,a mam w planach na dziś wyprawę do miasta po jakieś butki dla ziewczynek na zimę.
Dzisiaj to mamy huczną imprezkę na BB tylu jubilatów:tak:
ZDRÓWKA DLA CAŁEJ SIÓDEMKI!

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
maxwell bardzo fajnie było, mała ponoc przerażona na początku (bo poszła prosto ze spacerku z moją mamą) ale potem wszędzie raczkowała, bawiła się zabawkami bujakami itp, mały nie chciał wyjść po 2.5 h zabaw! powiedzial że jak się wyspi to znowu idziemy haha a jak był pierwszym razem to musiałam z nim chodzic po tych tunelach a teraz nawet nei patrzał czy jestem tylko po picie przychodził. bylo miło, pyszne ciacho i gorąca niebiańska czekolada.. mały grzeszek:)

wszystkim maluszkowm w dniu"miesięcznic" wszystkiegoooo naj naj, samych słodkośći w życiu;*

Chwalimy się!

Mała już od kilku dni puszcz się trzymanego miejsca i robi 1,2 kroczki po czym łapie za inne miejsce, generalnie robi to gdy wie ze obok jest miejsce do ktorego chce przejsc i moze się złapac-asekurantka. Ale wczoraj w tej sali zabaw pusciła takiego stoliczka i poszła do karuzeli, zrobiła ponoc 5,6 kroków----- niestety mnie ta przyjemnosc ominęła bo moja siostra z nią wowczas chodziła i pilnowała jej.

Do góry