reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka- nie wyrobilismy sie:nerd:jak młodemu nie przejdzie do pojdziemy w poniedzialek ,o 15 zjadł mały słoik obiadku i po 1h poprawił deserkiem Nestle (serkiem) przetrzymam go do 20 juz i dostanie duza butle mleka.

Mu juz nie podajemy witaminy D odkad zrosło sie przednie ciemiaczko,i jest słonce .

Phelania to dobrze ze zjadł caly obiadek i jeszcze serek:)
Fajnie tez ze ciemiączko u was zarosło juz, my jeszcze mamy. Pediatra powiedzial ze do 1.5 roku moze nawet zarastac...

Freiya
wózeczek fajny. Ja ostatnio reklamowalam Alanka wózek w jeden dzien wieczorem go oddalam do sklepu a na drugi dzien po poludniu byl do odbioru:)

Od wczoraj mamy dywan w pokoju. Wczesniej Alan buszowal po panelach, teraz na dywaniku. Jest chyba zadowolony, siedzi, bawi sie i nie zwraca na mnie wogole uwagi:)

Sosnowiczanka ja tym razem nie kupuję już z sieci tylko ze sklepu w Warszawie gdzie w razie czego będę mogła wózek zanieść do reklamacji, a gwarancję mam 12 m-cy (i jeśli tyle posłuży to będę zadowolona za tę cenę)

Czy dzieciaczkom się już pozarastały przednie ciemiączka?! Emilka ma! :szok:

Dziewczyny muszę się Wam pochwalić, że zostanę ciocią. Mój młodszy brat, będzie miał dzidzie. Wprawdzie młodzi mają dopiero po 19 lat, ale jakoś dadzą radę. Ponoć będzie chłopczyk- Kacperek. Książki i wszystkie gazety już mam przygotowane i jutro zawiozę ciężarnej niech sobie czyta.
Maleństwo urodzić się ma w listopadzie, także Karolinka będzie miała kuzyna z tego samego roku co ona.

Wszystkie ciuszki z których wyrosła Karolinka są odłożone, także dostaną w prezencie :))

nikuss- ja mojej niuni daję witaminę D, bo tak kazał nam lekarz :)

Nikuss- ja mimo, że podaję mm, mam podawać witaminę d do momentu gdy Adaś zacznie porządnie chodzić. Póki co takie zalecenie mam od pediatry i ortopedy.
Adaś zasnął a ja się położyłam , bo mi jakoś tak słabo.. Dziś Młody próbował się podnosić z siadu do stania. Aż byłam w szoku.. Do raczkowania w ogóle się nie zabiera jakoś.

reklama
nikuss ja podaję witaminę D ale mi tu w UK kazali dopiero podawać od 6 msca.

27012701 gratulację dla brata i dumnej cioci :-)

Dzięki dziewczyny za kciuki zrobiłam test i wyszedł negatywny.

Dzisiaj był pierwszy spacer od x czasu na którym w drodze powrotnej do domku nie zmokłam nawet fajna pogoda była że mogłam dziecku ściągnąć bluzkę na krótki rękawek heh.
DO domku dotarliśmy przed 20 a co lepsze to mój syn jak usnął ok 2 h temu tak dalej śpi więc zapowiada się bawienie nocne ale cóż nie będę go zdzierać zgłodnieje to się obudzi bo tak sobie smacznie śpi w wózeczku.

Freyia fajny ten wózek oglądałam je na allegro i się zastanawiałam nad nim i baby desingn sprint i raczej zdecyduję się na sprinta bo przetestowany Maciusia 3 letni kuzyn jeszcze nieraz w nim jeździ :-)

Do góry