reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Dzien dobry!:-)
Dagne, Agunia - trzymajcie sie dziewczynki!
Agapa, powodzenia....!:-)
ja mam kolejna wizyte 20.12... chyba juz naprawde ostatnia;-)
Sergie, dobrze, ze czasem jestes na fb, bo inaczej martwilabym sie....
Zajrzalam na fb i jesli sie nie myle to - Dagne i Asko maja dzis urodziny... Najlepszego dziewczyny!:-)
Chyba czesc oczekujacych rozpakowania na dniach po prostu relaksuje sie i dlatego tak cichutko sie zrobilo na bb....:tak:
u mnie dzis koncowka swiatecznych prezentow... zaczynam w koncu identyfikowac sie z wpisami sprzed kilku tygodni... zrobilo sie ciezko.... i bola czesci ciala, ktorych nigdy bym o to nie podejrzewala....;-)
Milego i pelnego sukcesow dnia!:-D

Ostatnia edycja:
Nikuss, dzięki za opowieść porodową! Gładko poszło, a Lenka taka słodka w tej czapuni, że ahhhh :)

Ciekawe, co u Freiyi. Znów była cisza, a potem pójdzie hurtem, bo to jeszcze Agusia, Agapa i Dagne. Czyżby brali za alfabetem???? Można jeszcze zmienić nicka??? XD

Buziaki! AMła XD

Asko, Dagne
- wszystkiego najlepszego!!!!
Papayka, to raczej nie relaks, a przedporodowe obgryzanie paznokci w stresie ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Dziewczyny życzę Wam powodzenia na porodowce!!
Asko,dagne najlepszego z okazji urodzin!!

Ja do 15 jestem na uczelni i na złość mam prawie pusta baterie więc pewnie pozostanę bez kontaktu z Wami ale myślami jestem :D
Milego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry z rana:biggrin2:
Oj, jaka jestem niewyspana:szok:..Marta dała popalić w nocy..a teraz widzę, że juz mruczy znów za jedzonkiem..ech..
Agapa, Dagne, Agunia - trzymam kciuki za Was!!!
Dagne, Asko - najlepszego kochane!!! Dagne, jakbyś dzisiaj urodziła, fajny prezent byś miała:-)

Miłego dnia dziewczyny..
Zobacz załącznik 416179

reklama
Asko, Dagne - 100 LAT !
Nikuss- słodkości !
Izi- mam maxi cosi 9-18kg i musieliśmy do dziadka auta też jakiś kupić. Tym razem padło na maxi cosi 15-36kg i we wrześniu był jeszcze za duży. Ola jakoś tak luźno w nim siedziała. Teraz w zimowej kurtce już jest lepiej....Zakupu nie żałuję choć troche nad wyrost. Jest wygodniejsze zapinanie i on wystarczy do ok. 12 roku życia

Wieczorem już nie czytałam ale tak coś czułam że Agapa rodzi a u Dagne chyba zadziałal olejek !

Do góry