reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Olluchna a gdzie rodzisz?

Ja mam rożek w zasadzie nawet 3 dwa po dziewczynkach i kupiłam jeden Kubusiowi żółty w zyrafki chyba....
mnie sie wygodnie dziecko w szpitalu wyciaga z wózeczka do karmienia w tym rózku i tak fajnie otulone to dzieciątko

Kupinosia :) fajne te styczniówki 2009 wygadane moja przedszkolanka powala ilością piosenek

maxwell - Milenka miała rok i 20 dni jak urodziła sie MArtynka troche była zazdrosna ale za mała i nie pamieta ze była sama teraz pewnie będzie inaczej jak dziewczynki sa starsze, ciesze sie, że jestes zadowolona z fotelika Recaro ja po nowym roku maxi cosi opchne i kupie te recaro

27012701 ślicznie zapakowane prezenty

Asko niom ja niestety wojewódzki zaliczyła - prawie zeszłam na tamten swiat no i opieka to fajna , ale warunki masakryczen jak dla mnie , pokoje bez łazienek po porodzie :no: to nie dla mnie, 5 osób na sali brak odwiedzin, tu moj maz cały dzien jest ze mna zajmuje sie dzieckiem mi pomaga wole komfort w takiej samej cenie 0 zł :p
a do szpitala jest 20min

Agapa trzymam kciuki

Kuba waży 4kg !!!! i nawet główka sie w kanał nie wstawia prze te moje przesuniete kręgi
dostałam skierowanie w środe wieczorem do szpitala w czwartek rano CC:eek::eek::eek:

reklama
Olluchna a gdzie rodzisz?

Ja mam rożek w zasadzie nawet 3 dwa po dziewczynkach i kupiłam jeden Kubusiowi żółty w zyrafki chyba....
mnie sie wygodnie dziecko w szpitalu wyciaga z wózeczka do karmienia w tym rózku i tak fajnie otulone to dzieciątko

Kupinosia :) fajne te styczniówki 2009 wygadane moja przedszkolanka powala ilością piosenek

maxwell - Milenka miała rok i 20 dni jak urodziła sie MArtynka troche była zazdrosna ale za mała i nie pamieta ze była sama teraz pewnie będzie inaczej jak dziewczynki sa starsze, ciesze sie, że jestes zadowolona z fotelika Recaro ja po nowym roku maxi cosi opchne i kupie te recaro

27012701 ślicznie zapakowane prezenty

Asko niom ja niestety wojewódzki zaliczyła - prawie zeszłam na tamten swiat no i opieka to fajna , ale warunki masakryczen jak dla mnie , pokoje bez łazienek po porodzie :no: to nie dla mnie, 5 osób na sali brak odwiedzin, tu moj maz cały dzien jest ze mna zajmuje sie dzieckiem mi pomaga wole komfort w takiej samej cenie 0 zł :p
a do szpitala jest 20min

Agapa trzymam kciuki

Kuba waży 4kg !!!! i nawet główka sie w kanał nie wstawia prze te moje przesuniete kręgi
dostałam skierowanie w środe wieczorem do szpitala w czwartek rano CC:eek::eek::eek:

racibórz , ja jutro przed szpitalem kupię... bo nawet nie wiedziałam ,że taki przydatny jest. Teraz widzę po bratowej ona go karmi w nim nosi itd. bo ten maluszek jest malusienki... bez niego byłaby tragedia

znam te rejony :) mam rodzine w Wodzisławiu i Syrynii

wiesz z tymi rożkami róznie ale 16zł dałam za rożek to nie mająte taki mam zwykły zaden usztywniany a mi sie bardzo przydal ale szybko dziecko wyratsa potem mam taki fajny zapinany kocyk rózowy rzecz jasna, ale mysle, że Kuba sie nie obrazi :p

ja mam do tego szpitala 41 km...

nie obrazi ... mi do 8 mies mówili ze dziewczynka i wiesz też różowy kocyk itd a tu psikus chłopak ,ale niebieskie 2 mu kupiłam. Ja chce taki usztywniany hm :)

Izi jak mogę doradzić, chcesz kupić drugi fotelik dla starszego dziecka tak??? To ja bym kupiła ten od 15kg bo synek rośnie i ten od 9kg zapewne nidługo będzie zbędny a zostanie dla malutkiej dzidzi jak podrośnie. Ja mam dla Amelki taki od 9-18kg ale zapewne jak Kacperek wyrośnie ze swojego tego dla maluszków to przejmnie ten po siostrze a jej kupimy następny większy, uważam że skoro dobrze mi się sprawuje i jest bezwypadkowy to bez sensu póżniej mam wydawać pieniądze a ten po Amelce będzie w piwnicy bezczynnie leżał.

GOSIA jak piszesz widocznie Twoja córcia jest spokojniejsza i bardziej usłuchana niż moja:-D

Nikuss - super, ze juz w domciu!:-)
Izi, termin mam na 30.12 lub 31.12, ale na 28.12 mam wyznaczony termin a na cc.:zawstydzona/y:
Maz wraca 23.12...:-(wiec nogi mocno zacisniete....;-)
Ciekawe ile z nas zostanie pod koniec grudnia na placu boju....:-D
U mnie dzis pranie... zmobilizowalam sie... w koncu:zawstydzona/y:
Cos dzis cichutko na bb... czyzby znowu jakas akcja miala miejsce?;-)
Freya, trzymam kciuki!:tak:
Agapa, dzieki za poswiecenie i nocny dyzur!:tak:

Tak dokladnie chce zrobic z ttymi fotelikami,tren co ma Patryk 9-18 bedzie dla Mlodej,a teraz chcemy kupic15-36 tylko one nie maja swoich ppasow tylko pasy samochodowe;/;/

to termin mamy ten sam:)
ale niezle Maz wraca ;/;/ takze siedz z nogami przy sobie:):):)oby po swietach...:)

dziewczynki dziekuje za opinie na temat fotelikow...a teraz nast. pytanie lepiej 15-36??czy 9-36???

Idę spać:) Zobaczymy czy zasne :-) mamoOskarka - moja torba leży w łożeczku Małej:-) nie sądzę aby się dziś przydała:-) Oluchna - słyszałam że używa się go zamiast tuszu do rzes:-) normalnie szczoteczka nakłada:-) dobranoc mamusie:-)

agapa czekamy na wieści z porodówki!!
ja właśnie wzięłam prysznic i wskoczyłam do wyrka bo jutro znów na uczelnię i czeka mnie wczesna pobudka... :-(
dziś z mamą piekłam jeszcze ciasteczka na święta i czuję że kręgosłup się teraz zaczął odzywać!!

dobranoc

agapa pewnie nam sie rozpakujje:):):)

ja tez juz mowie Dobranoc!!!
no i jutro znow wskocze na bb jak codzien zeby luknac na sygnale:)
a w srode mam wizytke na 12 nie moge sie doczekac:p

reklama
Do góry