reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam sie i ja ale juz bez kawki bo wypilam ;-)

U mnie tez spokoj, lekkie skurcze nadal sa ale zaczely mnie nudzic wiec juz ich nie licze, jezeli zaczna sie porodowe to na pewno nie przegaoie :-D aczkolwiek spalo mi sie tragicznie! Az sie poplakalam bo biodro mnie tak zaczelo bolec, ze nie moglam sie obrocic :-(

Izi sto lat!!!
Agapa dobrze, ze sprawdzilas w szpitalu i faktycznie uparte te nasze dzieciatka :-D strasza tylko i nic wiecej :-D
Sergi jak wogole twoje sprawy firmowe? Dalas rade cos wywalczyc? Wogole zlozylas podanie o Sure Start Maternity Grant? Jezeli nie, to polecam bo daja przy pierwszym dziecku i zawsze kaska sie przyda :tak:
Mla ja nie wiem czy ty moja aluzje zrozumialas odnosnie wieku :-D;-)

Ide wstawic pranie i poprasowac kolejna sterte ciuszkow dla malego, za duzo tego chyba mam :baffled: zrobilam tez przeglad Zuzi ciuszkow i uszykowalam dwie wielkie torby dla znajomej :tak:

Miej soboty i nie robcie juz smaka na te mandarynki bo sama bym zjadla :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja :)
Byłam przekonana, że w końcu się coś ruszyło widząc podświetlony wątek a tu lipa.
U nas nocka w miarę ok.
Ja w domu mam jednego skorpiona, mój M i to wystarczy. Chociaż mi nie grozi raczej urodzić wcześniej, jak nic dotrwam pewnie do terminu. Tylko jak ja się będę kulać jak miesiąc został a mi już niemiłosiernie ciężko.

izi Wszystkiego Najlepszego, łatwego i szybkiego porodu!!!

Witam!!!
Ja Was dziewczyny podziwiam, za to, że w Was tyle energii. Jedna jedzie samochodem tyle km, kilka z Was jeszcze ma jakieś zajęcia na studiach, chodzicie do SR, a u mnie zupełny brak energii:-(. wczoraj zabrałam się za generalne porządki, oczywiście nie dałam rady tego skończyć, dzisiaj cd, a co chwilkę muszę usiąść i odsapnąć. Nocka w miarę, oczywiście wstawanko do wc, wszystko boli, a najgorsze nogi bo takie opuchnięte i na dodatek ta opuchlizna boli niemiłosiernie. Dzisiaj łóżeczko ubrane, czeka na małą Hanię....
W poniedziałek wizyta zaraz z rana u gin i ustalenie terminu cc. Mam nadzięję, że może uda się 23.11 bo ja już nie daję rady.

Izi - Wszystkiego najlepszego!!!! STO lAT>>>>

izi spełnienia marzeń:*

ja miałam dzisiaj ciężką noc do 4 nie spałam bo mój Michaszek jakieś harce urządził sobie w brzuszku, nawet się zastanawiałam czy on na pewno jest tam sam:p mój bokser malutki:) najpierw potężna czkawka, później odpychał się od żeber w stronę wyjścia no mówię wam cudy niewidy:) ja się nie dziwie, że mu się nie spieszy bo na to wychodzi, że on się u mamusi świetnie bawi:D:D miłego dzionka laleczki:***

mimozami, chyba wszystkim nam już ciężko, na pewno mamy mniej energii i siły, niż jeszcze miesiąc temu. ja też ostatnio całkiem oklapłam, dla przykładu dziś wyjęłam czyste naczynia ze zmywarki i tak się zaspałam i nastękałam przy tym, że M. przybiegł zobaczyć, czy ja przypadkiem nie rodzę! A uwierzcie, że on już rzadko kiedy reaguje na moje stękanie, czasem mi się wydaje, że go to bawi, jak się np. przewracam z boku na bok i wydaję dźwięki starej lokomotywy :/

Witam sie po 2 drzemce :) dospana i wogle:D

Sergie- zabije Cie za ta kawe! tak apetycznie wyglada, ze jezyk ucieka mi do d..:p

Izi- wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! [video=youtube_share;--LBI2PLjc0]http://youtu.be/--LBI2PLjc0[/video]

Witam i melduje się i ja

Nocka w miare, 2 razy wstawałam do toalety, ujdzie w tłoku.

Mimozami
-ja tez od kilku dni mam opuchlizne szczegolnie na nogach(kostek juz nie mam:-() i tez mnie to boli, juz buty rozmiar wieksze nosze, a wczoraj to nawet nie zawiązywalam ich,

Izi-wszystkiego naj, najlepszego z okazji urodzin, szybkiego porodu i zdrowego maluszka Ci życze

Agapa-widze ze jednak odesłali Cie do domku, ale dobrze ze pojechalas i sprawdzilas co i jak,

Kota-śnilaś mi sie dzisiaj:-D:tak:,nie wiem skąd mi sie taki sen wzial ale bylaś w szpitalu w ktorym zreszta ja i Agapa i Phelania bedziemy rodzić i mialaś juz Kubusia na ręku, a my jeszcze czekałyśmy na porod:zawstydzona/y:

Milego dzionka

witajcie mamuski!!! jestem tutaj nowa , jestem w ciazy i termin mam z USG na 16 grudzien ,mam juz jedno dziecko synka 2,5 roku prawie ma a teraz nosze prawdopodobnie coreczke;)))

Aga :) mam nadzieję, że jednak sny nie sprawdzają się na odwrót i że przeterminuję się totalnie :-D
ale by było fajnie, jakbyśmy wszystkie rodziły w jednym szpitalu haha

Zabkaq, witaj na forum :) gratuluję parki, pisz z nami duuużo!!!

reklama
Zabkaq- witamy :)

kota- fajnie by bylo, jak by nam założyli bb oddział i wsyztskie bysmy sie spotkały w szpitalu, chociaz stresu bylo by mnie a wsparcie jakie! :D

Do góry