reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień Dobry dziewczynki :)

Widzę na sygnale podświetlony, ale dzieciaczków nie przybyło :)

Sergi, w domu mam stado baranów i wiesz co się dzieje jak się to upatre cholerstwo rozbeczy po chałupie?:-)
Tylko Nicole to ryby:-)
Agapa, masz upartego dzidziusia, sam zdecyduje kiedy chce wyskoczyć;-)

Ja tu czuję, zmowę tych naszych dzieciaków, może między sobą ustaliły, że urodzą się 6 grudnia ? Tak w sam raz po odbiór pierwszego prezentu;-)

A teraz idę sobie kawkę zrobić i zaraz do Was wracam;-)

reklama
Zaczyna się weekendowy ruch na BB?... ;-)
Cześć i czołem! :rofl2:

Agapa czyli jednak czekasz na mnie i Jos?... ;-) Dobrze, że pojechaliście sprawdzić co i jak... Czekam na relację. :tak:

MamaOskarka ja już z kawusią czekam :yes:
Kawa-używka.jpg

U mnie znowu noc do kitu - niewyspana! :dry:

Ostatnia edycja:
Hej brzuchatki!!
Wątek "na sygnale" podświetlony, ja podniecona, że kolejny dzieciaczek, a tu co??Lipa;-)
U mnie noc w miarę..troszkę skurczyków, ale lekkich. Dziś rano znów podpuchnięta, ale pewnie to z wyspania, hihih;-):-).
Izi85- kochana, wszystkiego najlepszego, 100 lat, spełnienia marzeń, no i szybkiego i lightowego porodu:-)
A tu torcik dla Ciebie;-)
Zobacz załącznik 409267

Kochane przez Was ja wcześniej urodzę, mimo, że jestem praktycznie ostatnia!! co wchodzę na wątek grudniówki, podświetla mi się znany ostatnio wszystkim temat:-p chyba zaczynam się stresować tak na poważnie porodem :baffled:

Maxwell Ty chyba powinnaś już urodzić:-D co wchodzę to Ty dalej się udzielasz jakby nigdy nic;-)
Serg załapię się na kawkę?;-)
MamaOskarka tylko żeby mojemu synkowi nie przyszło do głowy urodzić się 6 grudnia, mam mieć na imię Mikołaj, więc wrazie co powiem w szpitalu żeby mi go spowrotem włożyli na jeden dzień;-)

reklama
Agapa: nie strasz kochana! Bo ciotki BB zawału dostają! Ale zazdroszę Ci strasznie opanowania, że czekalaś na wody i jakoś tak...profesjonalnie podeszłaś do tematu. Ja siebie wyobrażam raczej biegającą w kólko i krzyczącą, że rodzę :D

Phelania, asieńka: ja też nie moge sie doczekać Mikołajka, chodzę po domu i tulę się do bodziaczków, az się M. dziwnie patrzy:-D

inka85: na pewno wyjda przepiękne! wrzuc zdjęcia jak już sie z nimi uporasz! no i WSZYSTKIEGO NAJ!!

sergi:
ja poproszę, dawno nie piłam :)
venus27: u nas tez będzie Mikołaj- zawsze chcialiśmy tak znawac Młodego- a termin ma równo na...6 :-)

U nas i tak będzie podwójnie ze znakami zodiaku. Albo dwa strzelce ( Bo ja też jestem z grudnia) albo dwa skorpiony. Mój M jest skorpion- o matko...ja się modlę, żeby tylko Mikolaj minął 22 grudnia, bo przy dwóch skorpionach to ja zwariuję:-D

Noc spokojna, lekko przeciekamy, ale chyba jeszcze nie nasz czas ;p M. z bolącym zębem więc ide szukac jakiegos dentysty, bo zaraz mi dom rozniesie.

Ostatnia edycja:
Do góry