reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

o ludzie, widzę, że nie tylko ja dziś non stop coś jem :-D nie wiem już czy od tego gadania o jedzeniu mam taki apetyt, czy faktycznie coś nas grupowo dopadł wilczy głód. własnie zjadłam sałatkę warzywną od mojej siostry i tak sobie marzę, że na deser bym chciała coś takiego:

Zobacz załącznik 407913

reklama
nikuss 22 lata mieszkam w Wielkopolsce, 7 lat z przerwami pod Poznaniem (w przerwach w samym Poznaniu) a rogala marcińskiego jadłam dzisiaj pierwszy raz w życiu:D a  to takie dobro regionalne:) 

Lysa, to już wszystko jasne, tylko z tym "d" musisz nas jeszcze oświecić :D

Przełożyłam wafla, ale albo oszukali puszkę, albo za dużo podjadłam, bo wystarczyło mi tylko na pół XD

Kota, masz szczęście, że pączka już dzisiaj zaliczyłam, bo byłoby krucho ;)

Niedawno wróciłam do domku, zrobiłam sobie kawkę, zajadam chałwę i czytam co tam naskrobałyście w miedzy czasie:-)
Wy już obiadki gotujecie a ja kombinuje, jakby się tu dzisiaj wymigać, bo najzwyczajniej nie chce mi się dzisiaj stać przy garach;-)

Asieńka po takiej reklamie synusia spodziewaj sie nawału PM mamusiek, które będą chciały z nim swatać swoje córy:-)

Idę się teraz na chwilkę położyć i proszę miejcie litość i nie piszcie tyle bo potem nie ogarniam co kto napisał, komu odpowiedzieć itp .:-D

a mi marzy się właśnie ten rogal, jadłam go raz w życiu ale był pyszny i ostatnio tyle się naoglądałam w TV że oddałabym wszystko za takie cudo!
no a ja zjadłam 5 czekoladek truflowych i teraz jabłko i czuje,że mi niedobrze :-( chyba przesadziłam!!

Ha ha, Asienka, przecież wiadomo, że dla nas ŻADNA kandydatka z zewnątrz nie będzie dość dobra dla Michasia! :))))

A teraz trochę o naszej skromnej Sergi ;) Nic się ostatnio nie chwaliła, że się nudzi, a tu na jej blogu tyle nowych cudności! Kolczyki, ale przede wszystkim kartki! Ja wiem, ona po prostu obawiała się, że jak zaczniemy chwalić, to się skończy jak z bucikami mamyOskarka XD
A adres blogaska tutaj .:: Kreatywna wyspa ::.

Inka, Ty to chyba jakieś impulsy wysyłasz, bo ostatnio pragnęłam kefiru kiedy o nim wspominałaś, a teraz rozpaczliwie chcę rogala!!!!!! :( A ja już nie mogę jeść :(

reklama
Do góry