reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

o ludzie, widzę, że nie tylko ja dziś non stop coś jem :-D nie wiem już czy od tego gadania o jedzeniu mam taki apetyt, czy faktycznie coś nas grupowo dopadł wilczy głód. własnie zjadłam sałatkę warzywną od mojej siostry i tak sobie marzę, że na deser bym chciała coś takiego:

Zobacz załącznik 407913

reklama
nikuss 22 lata mieszkam w Wielkopolsce, 7 lat z przerwami pod Poznaniem (w przerwach w samym Poznaniu) a rogala marcińskiego jadłam dzisiaj pierwszy raz w życiu:D a  to takie dobro regionalne:) 

Lysa, to już wszystko jasne, tylko z tym "d" musisz nas jeszcze oświecić :D

Przełożyłam wafla, ale albo oszukali puszkę, albo za dużo podjadłam, bo wystarczyło mi tylko na pół XD

Kota, masz szczęście, że pączka już dzisiaj zaliczyłam, bo byłoby krucho ;)

Niedawno wróciłam do domku, zrobiłam sobie kawkę, zajadam chałwę i czytam co tam naskrobałyście w miedzy czasie:-)
Wy już obiadki gotujecie a ja kombinuje, jakby się tu dzisiaj wymigać, bo najzwyczajniej nie chce mi się dzisiaj stać przy garach;-)

Asieńka po takiej reklamie synusia spodziewaj sie nawału PM mamusiek, które będą chciały z nim swatać swoje córy:-)

Idę się teraz na chwilkę położyć i proszę miejcie litość i nie piszcie tyle bo potem nie ogarniam co kto napisał, komu odpowiedzieć itp .:-D

a mi marzy się właśnie ten rogal, jadłam go raz w życiu ale był pyszny i ostatnio tyle się naoglądałam w TV że oddałabym wszystko za takie cudo!
no a ja zjadłam 5 czekoladek truflowych i teraz jabłko i czuje,że mi niedobrze :-( chyba przesadziłam!!

Ha ha, Asienka, przecież wiadomo, że dla nas ŻADNA kandydatka z zewnątrz nie będzie dość dobra dla Michasia! :))))

A teraz trochę o naszej skromnej Sergi ;) Nic się ostatnio nie chwaliła, że się nudzi, a tu na jej blogu tyle nowych cudności! Kolczyki, ale przede wszystkim kartki! Ja wiem, ona po prostu obawiała się, że jak zaczniemy chwalić, to się skończy jak z bucikami mamyOskarka XD
A adres blogaska tutaj .:: Kreatywna wyspa ::.

Inka, Ty to chyba jakieś impulsy wysyłasz, bo ostatnio pragnęłam kefiru kiedy o nim wspominałaś, a teraz rozpaczliwie chcę rogala!!!!!! :( A ja już nie mogę jeść :(

reklama
Do góry