reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dla mnie w tyc rogalach jest za duzo wszytskiego, dlatego jadłam go tam na raty:p
My juz po obiadku i pękam! W ogóle tak dawno nie obierałam pyrków, że naobierałam na nasza dwójkę tyle ziemniakow ze z 5 osob by sie najadło a dodam ze mój A je baaaardzo duzo:) schabowe tez mi zostały...tak to jest jak na głodnego sie robi jedzenie, wtedy nie ma umiaru w ilości:)

reklama
mamoOskarka się wykombinuje jakiś casting:) ciotki BB zasiądą w jury i będzie git!:)

Tylko do jury musisz wybrać te które będą miały synów a mamusie z córkami będą dbały tylko o własny interes:-D

Booziuuu !!! Sergi, Te kartki sa prześliczne!!! Normalnie się napatrzeć nie mogę!!!
Idę dalej trzepać tego Twojego bloga:tak::-)

Ostatnia edycja:
Jesteście niemożliwe z tymi słodkościami. Narobiłyście mi smaka , a nic konkretnego w domu nie mam. I TAK WCHŁONĘŁAM JUŻ prnce pollo, 2 danio waniliowe i jabłko, nie licząc śniadania:zawstydzona/y:.

Mam pytanie czy kupujecie pas poporodowy??? Jaki rozmiar???

ja nie będe kupowała pasa, więc nie pomogę.
zaraz śmigamy na ostatnie zajęcia do szkoły rodzenia, a później chyba wyciągnę M. gdzieś do kawiarni na lody z owocami i bitą śmietaną.... :eek:

myślałam sobie, że pójdę do ośrodka zmierzyć te ciśnienie bo mają dokładniejszy sprzęt itd. itp. wiecie ile mi wyszło? 167/102!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-:)-( jestem załamana, odczekam trochę aż się uspokoję zmierzę swoim nadgarstkowym i dzwonie do gina...najgorsze jest to, że czuję się świetnie więc skąd takie wysokie ciśnienie?:(:(:( 

Asienka -spokojnie, ciśnienie mogło podwyższyć się też po przejściu kawałka drogi i ze zdenerwowania. Mój gin jak mierzy to każe nie mówić nic i aparat ma na wysokości ręki, np. jak trzymasz ją na stoliku, to aparat tez na stoliku... nie wiem czemu. Odczekaj i zmierz na spokojnie :) jak będzie dalej tak samo to dzwoń, lepiej działać za czasu :)

dziewczyny produkcja jest przeogromna...chyba juz wszystkie siedzimy w domu na zwolnieniach i mozna sie bez ograniczeń udzielać :) Chciaz ja przyznam, że juz z jednym maluszkiem w domu, to nie zawsze jestem w stanie na bieżąco śledzic posty...czasmi sa aż wyrzuty sumienia, że zamiast z dzieckiem sie pobawić, to na BB siedzę, dlatego staram sie raczej wieczorami, albo jak Mlody śpi zaglądac tu do Was ;-)

Jeśli chodzi o słodkości to u mnie ze słodkości to tylko śledzie, ogórki kiszone, różne konserwowe rarytasy....cukier by mógł dla mnie nie istnieć :)

Mła
ja mam podobnie, na wadze u mnie odbija sie białe pieczywo, makarony, ziemniaki itp...to podobno taki typ organizmu, ze dane grupy pokarmów zostaja w boczkach, chociaż podobno grupa krwi tez ma tu cos do rzeczy...kiedys cos takiego czytałam...

mimozami ja mam pas poporodowy chyba rozmiar M...przydał sie bardzo, ąz brzuszek nie doszedl do "przedporodowej" formy...cos takiego, tylko czarny TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (1934458348) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Asienka-Dagne dobrze pisze, jak robilas pomiar zaraz z marszu to moglas miec podwyzszone, zawsze trzeba nieco poczekac i sie uspokoic, no i niestety ale te nadgarstkowe cisnieniomierze to sie dla nas do pomiaru nie nadaja, tak mi wszyscy mowili, bo mialam kiedys nadgarstkowy i kupilam potem normalny, moim zdaniem dzwon do gina i bez nerwow, da ci lek pewnie na zbicie tego cisnienia

Do góry