reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam wszystkie Mamusie!

Ja ostatnio rzadziej piszę, ale czytam regularnie.
Miałam dzisiaj wizytę (opiszę za chwilkę na odpowiednim wątku). Po wizycie humor mi się zdecydowanie poprawił, bo ostatnio jakaś depresyjna jestem. A dzisiaj uśmiech mi z twarzy nie schodził. Wkońcu mogę robić zakupki dla dzidzi - qrcze mogę już pisać... dla mojej córci :) Po powrocie z wizyty telefon był dosłownie gorący. Wszyscy dopytywali o szczegóły. Nie nadążałam odpisywać na smsy. Później koleżanka wpadła z siateczką ciuszków dla niuni i powiedziała, że kupione miała już dawno i nie mogła się doczekać i wkońcu mogła je przywieźć. Szalona!!! Ja też kupiłam kilka bodziaków w Biedronce były w promocji z Disneya po 3 zł.

Muszę ogarnąć teraz mieszkanie, bo zaraz mają wpaść znajomi.

Pozdrawiam cieplutko.

reklama
becia super,że się odezwałaś i na dodatek w lepszym nastroju:tak::-) Teraz już wiesz,że czekacie na córeczkę-GRATULACJE-to możesz skupić się na baaaardzo przyjemnym kompletowaniu wyprawki.

Becia, z postu aż tryska optymizmem :D GRATULUJĘ CÓRECZKI :)
Umyśliłam sobie, że jutro będą uszka z barszczykiem czerwonym :) Więc kapusta i mięsko zrobione, tylko jutro zamieszać, doprawić i farsz gotowy :) ciasto to pikuś, więc mam nadzieję, że się nie narobię, chociaż dla 6 osób będzie.
A teraz czekam na mojego miśka i parówki, które miał kupić na kolację :)

A i bym zapomniała: Miłego wieczoru dziewczyny :)

Becia, cieszę się, że niunia leczy Cię z wszystkich koszmarków ;) Niech tak będzie już zawsze :) I do tego dziewczynka! Gratulacje! :)

Nie wiem, jak Wy, ale ja ciągle jestem przeziębiona i zaczyna mnie to już dobijać. Nie śpię po nocach, tak kaszlę, a wczoraj wręcz wyprowadziłam się z sypialni, bo nie chciałam zakłócać snu M :( Zadzwnoiłam więc dzisiaj do mojego gina. Powiedziałam mu o syropie dla ciężarnych, który sprzedali mi w aptece - sam sok i suszony czosnek - bleeeeeee. Powiedział, żeby dać sobie z tym spokój. Kazał mi kupić flegaminę i syrop tymiankowy (małe dawki i nie tak często jak przy nieciążowym przeziębieniu) i do tego na noc Thiocodin. Mam nadzieję, że to pomoże, bo naprawdę mam już dość. Ten kaszel wyczerpuje mnie już nie tylko fizycznie, ale i psychicznie :(

A na moim suwaczku święto - mój dzidziuś przyjdzie na świat za 100 dni!!!!! Powinna być studniówka jak nic :))))

Becia gratuluję zdrowej córeczki.. :)
Ja jestem strasznie ciekawa ile waży moje maleństwo. Brzuszek mi rośnie ale na wadze narazie plus 2 kg. Mam nadzieje, że Adaś sobie od mamusi zabiera wszystko co najlepsze.

Właśnie zjadłam sobie kolejny talerz ogórkowej i jeszcze mam trochę miejsca na jabłko. Mama kupiła mi takie soczyste i pyszne, że nie mogę się oprzeć. Brwi zrobione, w końcu odzyskałam jakieś rysy twarzy, bo miałam już strasznie jasne i krzaczaste. Jutro podjadę tylko do rossmana, bo skończył mi się podkład do twarzy a w weekend musze ładnie wyglądać dla mojego M. Już się nie mogę doczekać tych wspólnych chwil. Chyba pojde dzisiaj wcześnie spać, bo mimo iż leże całymi dniami czuję się zmęczona.

Becia cieszę się razem z Tobą ze zdrowej Córeczki gratuluję :-)

A ja siedzę i co jakiś czas biorę w rękę druty i dłubie na drutach szaliczek dla Maleństwa, chociaż jakieś zabicie czasu. Jakaś jestem dzisiaj strasznie zmęczona nie mam w ogóle energii i nic mi się nie chce robić obejrzę "Na dobre i na złe" i chyba się położę spać. Kuzynka mojego K miała u nas nocować przyszła już z torbą potem poszła na randkę, a kolega przyjechał po torbę bo mu kazała że będzie i znajomego nocować a nawet nie zadzwoniła nic mi powiedzieć ja już nie nadążam za co niektórymi =/ ale dla mnie to i lepiej nie będę się musiała rano zdzierać bo ona do pracy przynajmniej dłużej pośpię z moim M bo jutro ma wolne z czego się bardzo cieszę :-)
Qrde sama nie wiem na co mam ochotę zjadłam jajka z majonezem i nadal czegoś mi się chce ale nie wiem czego =/

Becia - gratuluje córci:tak:
Wlasnie sie polozylam po obiado-kolacji:-)i chyba pobuszuje sobie na allegro ,popatrze na łozeczka :-)to co mi sie spodoba to wrzucę do obserwowanych:tak:
Dziewczyny mam pytanie kiedy teraz po polowkowym robicie nastepne USG malenstwa?

Becia gratuluje coreczki:) ja tez mialam taka goraca linie jak Ty:) juz jak wracalam od lekarza to w aucie do wszystkich smsy pisalam:)

dagne a za mna dzis tak chodza parowki:) smacznego:)

Widze, ze pogode mamy wszedzie tak samo brzydka:/ A mnie dzis tak z lewej strony dziwnie brzuszek boli, mam nadzieje, ze to nic groznego i nic zwiazane z moja myszka. Mysle pozytywnie... Trzymajcie sie:)

reklama
Do góry