agapa
Fanka BB :)
Ja też chcę barszczyk z uszkami !!!Becia, z postu aż tryska optymizmem GRATULUJĘ CÓRECZKI
Umyśliłam sobie, że jutro będą uszka z barszczykiem czerwonym Więc kapusta i mięsko zrobione, tylko jutro zamieszać, doprawić i farsz gotowy ciasto to pikuś, więc mam nadzieję, że się nie narobię, chociaż dla 6 osób będzie.
A teraz czekam na mojego miśka i parówki, które miał kupić na kolację
A i bym zapomniała: Miłego wieczoru dziewczyny
Ja używałam lovela bo był najtańszy z tych wszystkich dziecięcych, a do płukania to różnie w zależności jaki był akurat tańszy.Ja mam USG przy każdej wizycie czyli co 4tyg. Na kolację zapodałam sobie budyń czekoladowy:-). Dziewczyny w jakim proszku do prania macie zamiar lub już pierzecie ciuszki dla maluszków i jakiego płynu do płukania używacie?
Mnie dziś powalił ból głowy. Maja była średnio grzeczna więc miałam ciężki dzień. Dopiero wieczorkiem mi przeszło i wzięłam się za sprzątanie. Jutro mamy wesele, ale tak mi się nie chce iść. Boję się że Maja da nam popalić:-(
Ja na wizytę pójdę chyba pod koniec września. Jakoś mi się nie spieszy bo muszę krew pobrać i to 2x, a jakoś się tym razem trochę boję.