agapa
Fanka BB :)
Dziewczynki ja dziś od rana padam:---( Głowa mnie boli. Nocka do doopy. Majka nam nie śpi już od 3 m-cy. Nie wiem co jej jest, jak sie wkurzę to pójdę do lekarza po skierowanie na jakieś badania, bo ja już przestaję normalnie funkcjonować. Pół nocy-każdej-jest nie przespana Ona poprostu się wydziera w nocy bo to nawet nie jest normalny płacz, złości się i nie wiadomo co robić. Dziś w nocy siedziałam przy jej łóżeczku i normalnie płakałam, aż w końcu wzięłam ją do naszego łóżka i jakoś nawet spała. Dobra wyżaliłam się.
Ciśnienie mi się podnosi u gina, no ale w końcu mam gina przystojnego a może skacze mi jak pomyślę o kasie jaką u niego zostawię
Co do spania to ja też tak słyszałam, ale nie lubię spać na lewym boku i większość nocy śpię na prawym albo na plecach. Te niektóre zalecenia to czasem jakaś tam teoria przynajmniej ja tak u siebie zauważyłam.
Czkawką się nie przejmuj. Moja Maja to miałam wrażenie że ma czkawkę cały dzieńcześć dziewczyny
Od dwóch dni mój dzidziuś ma czkawki Mam wrażenie że od samego rana jak mój mąż idzie do pracy (ok. 7 rano), aż do późnych godzin wieczornych moja dzidzia ma czkawkę około 5 razy dziennie. Podobno takiemu maluszkowi czkawka nie przeszkadza tak jak Nam ale i tak robi mi się "miękko" na sercu że dzidzia tak podskakuje
Moje ciśnienie jest różne. Jednak w przyszłym tygodniu mam nadzieję że mnie umówią na wizytę do lekarza. Czasem mam 145/80, czasem 130/80. Teraz mam np 152/92 :O Ale samo wzięcie do rąk ciśnieniomierza powoduje u mnie teraz skok w górę ciśnienia :/ Mam nadzieję jak najszybciej dostać się do lekarza. Mam też nadzieję że z dzidzią jest wszystko ok :/
Czytałam też sporo że najlepiej jak kobieta w ciąży śpi na lewym boku. Ja nie potrafię zasnąć na boku i zasypiam zawsze na plecach. A bynajmniej w 80%. Co sądzicie na ten temat ?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ciśnienie mi się podnosi u gina, no ale w końcu mam gina przystojnego a może skacze mi jak pomyślę o kasie jaką u niego zostawię
Co do spania to ja też tak słyszałam, ale nie lubię spać na lewym boku i większość nocy śpię na prawym albo na plecach. Te niektóre zalecenia to czasem jakaś tam teoria przynajmniej ja tak u siebie zauważyłam.