reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Właśnie przeczytałam, że w 26 tc dzieciaczek zaczyna otwierać oczka. I jak tu się nie rozpływać nad tym maleństwem.... :) Od razu mi lepiej :)

reklama
asko to najlepszego w rocznicę ślubu

spróbuję się położyć i odpocząć ale to mi ostatnio nie wychodzi bezsenne nocki niestety

przyjemnej nocki mamusie

hejka!
Ja po intensywnym dniu już jestem mega wykończona. Poczytam jeszcze chwilkę i mykam spać.
Drugi dzień szkoły a Kami obudziła mi się z katarem - poszukuje mega szybkie sposoby na pozbycie sie tego dziadostwa u niej :sorry:
Wiecie które książaki są najcieższe.......religia:eek: książka i ćwiczenia - normalnie przesada.

U mnie na zdjęciu po piątkowej wizycie fajnie widać że Niunia ma otwarte oczy a niby 25 tc.

Asko, świętuj, ale nie szalej! Nie w tym stanie ;)))
Ewka, a zamieściłaś gdzies fotkę? Chciałabym zobaczyć :)

hehe dzięki,
Mła juznie szaleję mąż pojechał do domku;p ja trochę ogarnełam ale padam więc idę spac, bo jutro objazdowy dzien mam , musze załatwić wniosek do sanatoriumammie w k-cach w nfz.. licze że jak wejdę z dzieckiem i brzuszkiem to nie będę czeką pol dnia.. grrr złudzenia:D no i jade po tego mojego lapka. a potem znajac mnie znajde 1000 rzeczy do zrobienia na wczoraj:).
miłej nocki kochane papa

Dzien dobry!:-)
Asko, spoznione gratulacje! U mnie w tym roku w grudniu bedzie 3 latka;-)
Zabcia, niezle sie najedliscie strachu.... dobrze, ze zauwazyliscie ten dym.... oby nigdy wiecej takich przygod!
Becia, trzymam kciuki, by twoj M stanal na wysokosci zadania....
Kasia - udanej wycieczki i uwazaj na cisnienie!
Mirabelka - u mnie na poczatku z tym sluzem byla niezla panika, bylam poza domem, magle czuje, ze cos leci.... i juz bylam pewna, ze to krwawienie... wiec raz, dwa, piec z powrotem do domu, a tu sie okazalo, ze to ten bialy sluz......
Agapa, powodzenia w zalatwianiu! Dobrze, ze goraczka spadla!:tak:
Salsik, mam nadzieje, ze te noc przespalas... nie bylo nocnych wpisow...;-)
Ide dzis honorowo oddac mocz, potem zakupy, obiadek i samotnosc.... bo M dzis wyjezdza i wroci w piatek wieczorem.....
Co myslicie o jodze dla ciezarnych? Mysle, czy sie wybrac... To byloby moje pierwsze, no nie moze trzecie podejscie do jogi......
Milego dnia wszystkim!

Dzien doberek! :) ide sie wykapac, ogarnac i lece po wszytskie wyniki, ktore wczoraj robilam:p i z racji tego, ze przezylam ta glukoze zapisałam sie na dzisiaj do pana doktorka:) zobacze wkoncu malucha:)) i sie dowiem, ile mam dokladnie kg na plusie o nieeee:p buziaki:***

witajcie!!!

u mnie na szczescie wszystko spokojnie, dzis ostatni dzien zwolnienia, jutro znow do pracy, ale obroty nizsze o ponad polowe. musze zaczac ogarniac wszystko przed docelowym L4 :tak:

asko_, wszystkiego, co najlepsze z okazji rocznicy!!! super, ze spedzilas mily weekend :-)

Phelania, podobno juz dzieciaczki urodzine w 29 tyg. ciazy mozna spokojnie ratowac, ale lepiej nie ryzykujmy i trzymajmy te nasze pociechy w brzuszkach jak najdluzej.
co do picia, to mnie ostatnio tez non stop chce sie pic, tak wiec obowiazkowo butelka z woda niegazowana zawsze pod reka.

nikuss, powodzenia na badaniu!

papayka, joga dła ciężarnych to może być fajna sprawa (jeśli zajęcia są prowadzone w profesjonalnym ośrodku). Sama bym z chęcią ćwiczyła, zauważyłam że robi mi sie cellulit na pupie z braku ruchu, ale ja jestem z tych co powinny uważać bardzo w ciąży, więc ćwiczenia odpadają. Ograniczam się do ćwiczeń oddechowych:-)...
becia, trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego męża. Swoją drogą-Zazdroszczę Ci cierpiliwości...
Kasia, kontroluj to ciśnienie, bo to może być niebezpieczne dla Ciebie i dzidzi, jeśli będzie się tak utrzymywać...
aśko, gratulacje z okazji rocznicy (u nas niebawem 8lat:szok: minie)
Dziewczyny nie wiecie co u dagne słychać???Miała wyjść wczoraj ze szpitala????

reklama
Cześć.
Ja dziś jeszcze z łóżka nie wstałam, a już się wkurzyłam. Mąż miał zawieść dzieci do szkoły (odprowadzić) bo młodsza musiała zanieść całą reklamówkę rzeczy do szkoły, które tam zostają, ale biedaczek zapomniał, a dzieci na niego czekały. Nie wiem czy zdążyły bo wyszły już po 8 a dzwonek 8.15-do szkoły mają ok. 10-15min drogi:wściekła/y:
Miał dać córce kasę na ubezpieczenie, ale nie dał, dlaczego? Niewiem.
Wyrzucił kawał sera żółtego, bo jak pow. był tak twardy że nie mógł go ukroić-ja go wczoraj wieczorem kroiłam i było ok.
Zwrot z ubezpieczenia ja muszę załatwiać, bo niby ja to zrobię lepiej:dry:

U Majki trzydniówka, wczoraj wieczorem pojawiła się wysypka. Chociaż wiem o co chodzi:-)

hejka!
Ja po intensywnym dniu już jestem mega wykończona. Poczytam jeszcze chwilkę i mykam spać.
Drugi dzień szkoły a Kami obudziła mi się z katarem - poszukuje mega szybkie sposoby na pozbycie sie tego dziadostwa u niej :sorry:
Wiecie które książaki są najcieższe.......religia:eek: książka i ćwiczenia - normalnie przesada.

U mnie na zdjęciu po piątkowej wizycie fajnie widać że Niunia ma otwarte oczy a niby 25 tc.
U nas do religii są tylko książki. W "0" i kl. I są takie w których się uzupełnia-rysuje itp, a od kl.II są podręczniki i zeszyty, ale dzieci dużo w nich nie piszą.

Do góry