hej dziewczyny! wpadłam na chwilkę, męzul pojechał godzine temu do domku(tesciow) wiec znowu sami z Kamilem zostaliśmy, weekend był fajny.. haha chociaz w niedziele się tak pożarliśmy ze głowa mała;p, no ale coż urok i życia na odległosc trochę się nagormadziło i w koncu poszło o pierdołę;p
najwazniejsze że szybko nam przeszło, trochę poimprezowaliśmy, mały szczęśliwy latał cały czas za tatą, a jak gdzies odchodził to za nim płakał.. ąż dziwne. W niedziele byliśmy na super wycieczce w chorzowskim zoo, wrocilismy padnięci po 6 h chodzenia
Wieczorek na działce, a dzisiaj jest nasza 2 rocznica ślubu
, zrobiłam dobre śniadanko i obiadek, posiedzieliśmy trochę pogadaliśmy, byliśmy na działce no i załatwiliśmy Kamilowi DOWÓD OSOBISTY!!! i piękne nowe zdjecia dowodowe, sama niestety wniosku nei mogę złożyć więc super że męzul został na dzisiaj, a że lubimy wycieczki na słowację itp itd to dowod to koniecznosc
. No i za moment będę zamawiała prezent na rocznicę który w uzgodnieniu z K. postanowiliśmy dla mnie kupić czyli lapka, on ma swojego a moj stacjonarny siada, poza tym konieczne nam miejsce.. więc decyzja zapadła, zamawiam na allegro a jutro odbiorę w k-cach w sklepie
. Czujemy się super, mała rozrabia na całego, ale jak tatus dotykał brzucha to niestety była spokojna....
A teraz mimo że zmęczona to mam kupę roboty, trochę ogarnąć mieszkanie zagotowac słoiki z musem na szarlotkę bo juz 2 dzień stoi w lodowce.
Z pewnoscia nie nadgonię całego weekendu pisania a forum.. ale mam nadzieje że spędziłyście go fajnie i miło! buzka