reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

asienka, nie smutaj, spróbuj wypić kilka łyków zimnej wody i połóż się spokojnie :-)

wyczytałam coś niesamowitego, nawet nie wiedziałam, że maluszki mogą coś widzieć będąc u nas w brzuchu, jeszcze tylko kilka tygodni :-)

"W brzuchu zazwyczaj panuje brązowo-czerwony półmrok. Twoja powłoka skórna przepuszcza trochę światła. Od około 28 tygodnia dziecko otwiera oczy i obserwuje otoczenie. Oczywiście wielkiego pola do obserwacji nie ma, ale coś zawsze wypatrzy."

reklama
asko wrzuć foteczkę nowej fryzury :-)

izu mi też się włączyło jedzenie, jem i jem i dalej mi mało. Koteczki prześliczne :-)

anineczka piękne masz zwierzaczki :-)

salsik oj smakowało śniadanko i to jeszcze jak heh :-D

Właśnie niedawno wstałam po 3 godzinnej drzemce, jakoś padłam. Pierwsze co się obudziłam naleciała mnie ochota na budyń czekoladowy więc wstałam i go sobie zrobiłam :-) Jakoś mnie pobolewa brzuszek dzisiaj =/ Moje Maleństwo dzisiaj jakieś leniwe nie kopie w sumie wczoraj też nie kopało tylko się wierciło.

Asienka, to jest moja słabość :) bo np, słodyczy mogę odmówić, ale frytek nie odmówię ;p a dziś u mnie było kopanie ziemniaczków, więc mam z czego je wyczarować :)

dagne nie pozostaje mi nic innego jak troszkę Ci pozazdrościć:):):)
no i życzę smacznego szczęściarooo:-D:-D:-D:-D:-D

kota też gdzieś o tym czytałam i tak jak Ty się zdziwiłam...Zresztą bardzo lubię film "I kto to mówi" i wierzę że mój Michaś już jest inteligenty i wszystko kuma:-D:-D:-D:-D:-D:-D

leo1.jpg
a to mój Syneczek kochany! uwielbia przychodzić do sypialni i z nami spać- choć robi to zazwyczaj nad ranem, by dać do zrozumienia że pora wstać :-) a w tle drugi- on akurat już zrezygnował ze spania w sypialni odkąd w salonie jest nowy narożnik- cały dla niego :-D

Inka jakie śliczności :szok::-D
A ten drugi pan to ma rację,co się będzie gniótł w wyrku :-D

Ja tak dośc porządnie posprzątałam domek,jeszcze łazienka u góry mnie czeka.Ale tak mnie te więzadła zaczęły bolec,że musiałam się położyc na 5 minut.
Ale młody szaleje ostro.Już pomimo tego łożyska z przodu czuję go dośc wyraźnie i brzuch przybiera różne kształty :rofl2:

U nas też był dylemat z futrzakami, bo psiaki strasznie z nami zżyte , ale właśnie przez sierść, która byłaby we wszystkich rzeczach maluszka, została zainstalowana bramka do sypialni i białasy wchodzą tylko jak pozwolę, a śpią sobie w drugim pokoju na legowiskach. I muszę powiedzieć , że zniosły to wszystko lepiej niż my:)
A to moje łobuzy;)
milv%21%21%21.jpg

Witam Was dziewuszki:) Jestem po prenatalnych i na szczescie z maluszkiem wszystko ok:) wazy 530g, nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie, ze to troche mało jak na ten wiek ciazy??????
Plecy mnie strasznie nawalaja, ze wysiedziec niie moge:(

reklama
czesc wieczornie

to i ja dzis sie pochwale fotka - wkoncu sie zebralam bo ostatnia i jedyna jaka zrobilam byla w 19 tc!
teraz 24tc+5dni :)
pozdrawiam wszystkie (przyszle) mamuski!

Do góry