reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

asienka, nie smutaj, spróbuj wypić kilka łyków zimnej wody i połóż się spokojnie :-)

wyczytałam coś niesamowitego, nawet nie wiedziałam, że maluszki mogą coś widzieć będąc u nas w brzuchu, jeszcze tylko kilka tygodni :-)

"W brzuchu zazwyczaj panuje brązowo-czerwony półmrok. Twoja powłoka skórna przepuszcza trochę światła. Od około 28 tygodnia dziecko otwiera oczy i obserwuje otoczenie. Oczywiście wielkiego pola do obserwacji nie ma, ale coś zawsze wypatrzy."

reklama
asko wrzuć foteczkę nowej fryzury :-)

izu mi też się włączyło jedzenie, jem i jem i dalej mi mało. Koteczki prześliczne :-)

anineczka piękne masz zwierzaczki :-)

salsik oj smakowało śniadanko i to jeszcze jak heh :-D

Właśnie niedawno wstałam po 3 godzinnej drzemce, jakoś padłam. Pierwsze co się obudziłam naleciała mnie ochota na budyń czekoladowy więc wstałam i go sobie zrobiłam :-) Jakoś mnie pobolewa brzuszek dzisiaj =/ Moje Maleństwo dzisiaj jakieś leniwe nie kopie w sumie wczoraj też nie kopało tylko się wierciło.

Asienka, to jest moja słabość :) bo np, słodyczy mogę odmówić, ale frytek nie odmówię ;p a dziś u mnie było kopanie ziemniaczków, więc mam z czego je wyczarować :)

dagne nie pozostaje mi nic innego jak troszkę Ci pozazdrościć:):):)
no i życzę smacznego szczęściarooo:-D:-D:-D:-D:-D

kota też gdzieś o tym czytałam i tak jak Ty się zdziwiłam...Zresztą bardzo lubię film "I kto to mówi" i wierzę że mój Michaś już jest inteligenty i wszystko kuma:-D:-D:-D:-D:-D:-D

leo1.jpg
a to mój Syneczek kochany! uwielbia przychodzić do sypialni i z nami spać- choć robi to zazwyczaj nad ranem, by dać do zrozumienia że pora wstać :-) a w tle drugi- on akurat już zrezygnował ze spania w sypialni odkąd w salonie jest nowy narożnik- cały dla niego :-D

Inka jakie śliczności :szok::-D
A ten drugi pan to ma rację,co się będzie gniótł w wyrku :-D

Ja tak dośc porządnie posprzątałam domek,jeszcze łazienka u góry mnie czeka.Ale tak mnie te więzadła zaczęły bolec,że musiałam się położyc na 5 minut.
Ale młody szaleje ostro.Już pomimo tego łożyska z przodu czuję go dośc wyraźnie i brzuch przybiera różne kształty :rofl2:

U nas też był dylemat z futrzakami, bo psiaki strasznie z nami zżyte , ale właśnie przez sierść, która byłaby we wszystkich rzeczach maluszka, została zainstalowana bramka do sypialni i białasy wchodzą tylko jak pozwolę, a śpią sobie w drugim pokoju na legowiskach. I muszę powiedzieć , że zniosły to wszystko lepiej niż my:)
A to moje łobuzy;)
milv%21%21%21.jpg

Witam Was dziewuszki:) Jestem po prenatalnych i na szczescie z maluszkiem wszystko ok:) wazy 530g, nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie, ze to troche mało jak na ten wiek ciazy??????
Plecy mnie strasznie nawalaja, ze wysiedziec niie moge:(

reklama
czesc wieczornie

to i ja dzis sie pochwale fotka - wkoncu sie zebralam bo ostatnia i jedyna jaka zrobilam byla w 19 tc!
teraz 24tc+5dni :)
pozdrawiam wszystkie (przyszle) mamuski!

Do góry