dorcia88
Zaangażowana w BB
Dziewczynki kota-behemota, inka85, nereida ja kawę pierwszą w ciąży napiłam się jak byłam w 20tc bo wcześniej się bałam(trochę mnie koleżanki nastraszyły hehe) i w zasadzie tak jak wy piję mleko z kawą niż kawę z mlekiem, co do kawki zbożowej też ją lubię bo w dzieciństwie taką piłam więc również mam troszkę wspomnień tylko, że ta kawa inka to nie jest taka jak kiedyś ale bardzo zbliżony ma smak do poprzedniej z przed lat
nereida- co to ruchów maluszka to ja poczułam w 18t i 4d ciąży, a ruchy czułam w dole brzucha, po kilku dniach już były bardzo intensywne i coraz wyżej je odczuwałam, a teraz dzieciątko mnie budzi rano kopniakami i są w okolicy pempka raz po jednej stronie raz po drugiej ale bardzo intensywne trochę mnie to przeraża bo aż za bardzo kopie ale myślę, że wszystko jest wporządku;-)
tofika- gratulacje!!!
maxwell80 mam nadzieję że pokaże to i owo:-)
Relacje wam zdam jak wrócę do domku pierwsze usg mam na 12:45 (płatne), a drugie z NFZ mam na 13:20 więc odrazu jak wrócę wskoczę na lapka i wam napiszę co się kluje we mnie
nereida- co to ruchów maluszka to ja poczułam w 18t i 4d ciąży, a ruchy czułam w dole brzucha, po kilku dniach już były bardzo intensywne i coraz wyżej je odczuwałam, a teraz dzieciątko mnie budzi rano kopniakami i są w okolicy pempka raz po jednej stronie raz po drugiej ale bardzo intensywne trochę mnie to przeraża bo aż za bardzo kopie ale myślę, że wszystko jest wporządku;-)
tofika- gratulacje!!!
maxwell80 mam nadzieję że pokaże to i owo:-)
Relacje wam zdam jak wrócę do domku pierwsze usg mam na 12:45 (płatne), a drugie z NFZ mam na 13:20 więc odrazu jak wrócę wskoczę na lapka i wam napiszę co się kluje we mnie
Ostatnia edycja: