majeczka02
Fanka BB :)
dorcia88 - czasem można - wiadomo że nie mocną siekiere jakąś i nie często bo to zawsze kofeina. Ale np. ja mam bardzo niskie ciśnienie w ciąży i jak zaczyna Mnie boleć serce albo głowa pije sobie delikatną rozpuszczalną z mlekiem....(albo szklankę coli)
Natomiast strasznie też lubię wypić sobie kawkę do deserku jakiegoś...ciasteczka bułeczki maślanej itp. to wtedy pije inke - naprawde dobrze zrobiona nie różni się wiele w smaku od normalnej kawy.
Dziewczyny byłam w poprzedni poniedziałek u lekarza i detektorem wychodziło ze serduszko jest tuż nad zespojeniem łonowym . Wczoraj leżąc poczułam jakby kopanie, odbijanie się troszkę poniżej pępka tak ja wiem..3-5 cm... powtórzyło się to pare razy tak pod rząd...nie czułam wiele jakoby w środku ale dużo pod ręką którą trzymałam pod brzuchem...
Jelitka to tej bory mi innaczej pracowały i głośniej także jest duża szansa że to nie były one![]()
Ale czy to możliwe, że jak serduszko było tak nisko bym czuła ruchy wiele wyżej?
Gdzie wy zazwyczaj czujecie swoje ruchy maleństwa lub gdzie czułyście w 18-19 tc?
To na pewno były ruchy Twojego dzieciatka:-) Zwykle ruchy czuję w tym samym miejscu albo nizutko
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Gratuluję kopniaczków