reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Anineczka, w sumie te 2 godziny wytrzymałam , krew pobrali i przed i po wypiciu tego świństwa, zwymiotowałam dopiero w domu. Wyczytałam gdzieś, że podobno jak się wymiotuje po glukozie, albo ma się takie akcje to powinni wpisać, że jest nietolerancja glukozy i już więcej pacjentki nie męczyć takowym badaniem. Jutro odbieram wyniki, a w środę mu powiem co się działo. Miałam jeszcze mocz i morfologie, mam nadzieje, ze wyjdą ok.

Widziałam że nasza tabelka się zapełnia, dziewczynki dzielnie gonią chłopców, jestem ciekawa jakie będzie ostateczne zestawienie :)

Dobrej nocy dziewczyny i Smoku :) , uciekam do łóżka. ;)
Słodkich snów !

reklama
witam Was mamusie i Tatusia :)
a mi właśnie udało się uruchomić internet już była panika że wyłączyli albo coś :-D

po 6 godz siedzenia w hałasie (przyp. rozpoczęty remont) uciekłam do mamy a później szybkie odwiedziny u przyszłych teściów i na imieninach ojca.
teraz leżę i czytam nowe wiadomości.
zmęczona jestem strasznie więc pewnie zaraz ucieknę do wyrka spać.

do usłyszenia jutro!!

Ja siedzę jeszcze chwileczkę jeszcze zaraz zjem kanapeczkę bo zaczyna mnie coś głodek ssać i też uciekam zaraz spać, chociaż nie wiem czy usnę mam tak gorąco w domu że już wytrzymać nie mogę, a okna na noc nie otworzę bo samochody jeżdżą i jest hałas =/.

Mniam serniczek , ja ostatnio się zaniedbałem całkiem już z pieczeniem ciast. Gdzie te czasy kiedy piekłem tydzień w tydzień to nowe ciacho .... ale mam nadzieję że te czasy jeszcze powrócą i znów stanę w kuchni i zacznę piec i smażyć pyszności...Pozdrawiam wszystkie Panie no i Was panowie o ile jest nas tu w końcu więcej

Nie przeceniaj Mnie :-) Tez teraz rzadko coś piekę , wymyślam, z lenistwa tylko sprawdzone przepis a kiedyś kombinowałam mnóstwo :-) Także gdyby nie okazja to pewnie bym dalej leżakowała :-)

DOBRANOC:)

Witam wszystkich:):):)teraz musze tak pisac bo jest Tatus:)

ale nasmarowaliscie stron....
a ja oczywiscie teraz nie moge spac a rano to mam masakre,bo njie moge sie doczlapac do patryka do pokoju:(
jestem na etapie poszukiwania lozeczka turystycznego.....macie cos??

Asko
to ide do lodowki po ser:):)

Dobranoc..

Witam wszystkich:):):)teraz musze tak pisac bo jest Tatus:)

ale nasmarowaliscie stron....
a ja oczywiscie teraz nie moge spac a rano to mam masakre,bo njie moge sie doczlapac do patryka do pokoju:(
jestem na etapie poszukiwania lozeczka turystycznego.....macie cos??

Asko
to ide do lodowki po ser:):)

Dobranoc..

Co do łóżeczka turystycznego dla mnie ważne jest, żeby były 2 poziomy ustawienia materaca. Być może nie będę kupować takiego normalnego lóżeczka:-)

witajcie :-)

ja dzis zyje myslą o mojej dzisiejszej wizycie :tak: tyyyle czekania jeszcze do 18.45, ale dzielnie odliczam godziny.

już pytałam parę strony temu, ale nikt nie odpowiedział.. Pracujące nadal Grudniówki, kiedy wybieracie się na zwolnienie lekarskie???

ale u nas TRAGICZNA pogoda, normalnie listopad :crazy:

Kota-behemota to czekanie na wizytę jest straszne:-( ja mam w czwartek. Zawsze przed wizytą znajduje na siłę jakieś zajęcie, żeby tylko czas szybciej mi leciał;-)

reklama
venus, siedzę w pracy i nie w sumie od wczoraj się nie mogę na niczym skupić tylko myślami już leżę na kozetce i gin mi robi USG :-)
mam nadzieję, że z małym jest wszystko ok i że jest zdrowiutki.

Do góry