reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
A Mój to tam zerknie na forum jak ja coś czytam, albo piszę i na tym się kończy bo jakoś On nie jest chętny do udzielania się na forach jak chce coś wiedzieć to "wujek" google mu pomaga heh.
A ja właśnie przed chwileczką wstałam po 2 godzinnej drzemce i nie mam zielonego pojęcia co robić bo do 23 siedzę sama w domku, a na dodatek nie mam nawet nic do sprzątania bo tak to szybciej by minął czas.
Jak Ci się tak nudzi, to wpadaj do mnie :laugh2: Pomogłabyś mi w porządkowaniu tej sterty papierów na stole, bo ja sama się zabrać nie mogę za to cholerstwo... :-( :zawstydzona/y:

dagne; uwielbiam tą sałatkę! mniam!!!

ja wróciłam z pracy, zajechałam jeszcze na nasza budowę obejrzeć, jak prace idą, chłopaki już izolują fundamenty i od jutra domek idzie w górę :-) to cieszy, ale ja jestem dziś zmęczona! wszystko mnie boli... i mały nie kopie, chyba dziś szybciej pójdę spać...

Gratulacje :-) Odpoczywaj sobie teraz kochana :tak:

A ja mam dzisiaj jeszcze tyyyyle do zrobienia... :dry: A sen mnie właśnie łapie i nejchętniej bym sobie drzemkę ucięła... ;-)

Witam

A mój mąż gdzieś tutaj buszuje po forum,to znaczy buszował jak się tatuśki w dziale tatusiowym udzielały,ale mają raczej słomiany zapał.Nie wiem czy wpadnie tutaj :sorry2:
Ale Witam nowego tatusia.:tak::tak:A żonka się nie udziela na forach?

Ja dziś zaliczyłam wizytkę u pielęgniarki.Ciśnienie jak zwykle zabójcze 94/50 :-D
Słuchaliśmy serduszka dzidziusia:tak::tak: Od ostatniej wizyty przytyłam 900gr,a od początku niecałe 3kg co moim zdaniem jest dobrym wynikiem.
Aha,na bóle w pachwniach kazała mi kupic jakiś pas na brzuch,ponoc w Mothercare znajdę,jednak na ich stronie nie widziałam czegoś takiego :no:
A jak pas nie pomoże to umówi mi spotkanie z fizjoterapeutą :tak:

Żabcia Sto Lat :-):-):-)

Nastazja ale się masz z tym badaniem :sorry2:
A musisz je robic? Bo u nas robią raczej tylko kobietą,które mają w rodzinie cukrzyków lub miały wcześniej jakieś incydenty z tym związane :sorry2:

dagne ja też mam na syskach rozstępy po ciążach,ale na brzuchu ani jednego :tak:

Witam nową mamę asia_l :-)

anineczka; ja też mam takie ciśnienie :-D trupie hehe

kurcze i jeśli chodzi o bóle w pachwinach, to ja też je mam. myślałam, że to więzadła się rozluźniają, a tutaj mówisz, że to coś innego? co Ci jeszcze położna o tych bólach mówiła?

Kuba się obudził po wafelku :-D chyba czekał na coś słodkiego mały łakomczuch i się teraz wierci mój kochany :tak:

Anineczka, w prawdzie mam w rodzinie cukrzyków, ale u Nas w PL to chyba wszystkim kobietom zlecają to badanie.
Aaa zapomniałam wam powiedzieć że H&M ostatniej szansy okazał się klapą, pozostaje mi więc kupienie spodni przez internet. Nie lubię tak kupować bez mierzenia, ale trucno muszę zaryzykować. Zaraz cos sobie zjem i też się położę, bo dzień mi dał w kość. Ale przynajmniej mój synuś się odezwał i delikatnie pokopał mamusię, za co jakbym tylko mogła dałabym mu buziaczka :)
Miłego wieczoru dziewczyny :*

Kota mi położna powiedziała,że czasami możliwe jest przemęczenie tych więzadeł albo że może tak mocno pracują i dlatego boli,a mnie boli dośc często.Mówiła też,że mam już dośc duży brzuchol a i opieka nad dwójką nie pomaga mi w odpoczynku :sorry2: Kazała brac paracetamol jak nie daje spokoju :tak: a jak nie pomoże to spotkanie z fizjoterapeutą,w zasadzie nie mam pojęcia co on by miał ze mną robic :baffled:
Sama zastanawiam się nad tym w czym ten pas może mi pomóc,bo słyszałam o pasie po ciąży by wchłonął się flaczek po brzuchu,ale obczajam teraz ten pas ciążowy
Pas ciążowy Cellacare Materna

Nastazja,to co? Robisz kolejne podejście ?

Ostatnia edycja:
witam wszystkich
U nas słońce pięknie grzeje od dwóch dni. Dziś mieliśmy wycieczkę do zoo bo m wziął sobie wolne. Młoda podjarana wszystkim, nawet odpocząć nie chciała tylko ciągle biegać
Mnie ostatnio biodra bolą ale najczęściej na wieczór po całym dniu chodzenia i biegania za Mayką.

żabcia wszystkiego najlepszego kochana :)

tataSMOK,
asia_l witajcie ;)

Witajcie Mamy i Tatusiowie - tak na wszelki gdyby się okazało że jest już z Nami więcej niż jeden :p

Stękałam, jęczałam ,no-spa nie pomagała to M wywiózł Mnie do lekarza :-/
Mam zwiększyć dawkę no-spy, magnes 3x po 2 tabletki i znowu jak najwięcej leżeć - to się nachodziłam :-/
Ale musiałam jakieś zakupki zrobić małe. Jutro imieninki- brat z żoną i dzieciaczkami wpada - chcę dzieciaczkom dogodzić ze słodkościami :-) Więc dziś zrobię sernik a jutro drugie ciasto i babeczki.

Miłego wieczoru !!!!

reklama
Witajcie Mamy i Tatusiowie - tak na wszelki gdyby się okazało że jest już z Nami więcej niż jeden :p
Więc dziś zrobię sernik a jutro drugie ciasto i babeczki.
Miłego wieczoru !!!!
Mniam serniczek , ja ostatnio się zaniedbałem całkiem już z pieczeniem ciast. Gdzie te czasy kiedy piekłem tydzień w tydzień to nowe ciacho .... ale mam nadzieję że te czasy jeszcze powrócą i znów stanę w kuchni i zacznę piec i smażyć pyszności...Pozdrawiam wszystkie Panie no i Was panowie o ile jest nas tu w końcu więcej

Do góry