reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam Szanownego Kolegę :-) :laugh2: I od razu pytam, czy mogę dopisać do listy grudniowych rodziców? Na razie mamy listę grudniowych mam, ale trzeba będzie zmienić, bo taka dyskryminująca trochę dla tatusiów ;-)

reklama
No pewnie :) ja inaczej sobie nie wyobrażam jak być na liście grudniowych Tatusiów <--------- i nie oddam tego miejsca za nic :tak: , będę No1 :-) a przy okazji mogę jednym ( czyli jedno głośnie :-D) głosem obrać stanowisko Tatusia Grudnia :) i prowadzić jak najbardziej porady i wsparcie

Ostatnia edycja:
witam tatusia
wydaje mi się ,że na tatusia grudniowego już zasłużyłeś samą odwagą :-)
co prawda mój M też gdzieś buszuje na BB ale on raczej by oszalał z takim babińcem :szok:

E no nie ma czego się bać ... Chłopy no nie róbta scen ... już na ten tych miast brać się za klawiatury i klikamy tu ostro a co nam nie wolno czy jak ?? , A co ? kobiety mają sobie klikać o tym i owym a to że tu łupie a to że tam strzyka , tu cieknie tam kapie a mnie tu kopnęło a tam rączka się pojawiła a co ?? a może same sobie zgotowały to wszystko ? a guzik ;-) bo bez nas "ogonów" nic by się nie powiodło :-D a więc Panowie pokażmy że my też coś mamy do naklikania w tym temacie :cool2: Chłopy do kompów !!!!

Wracam, a tu Tatuś się pojawia i chyba jeszcze go nie witałam- także WITAM :)
Zrobiłam właśnie sałatkę, tzn naszykowałam, zalałam zalewą i czekam jeszcze godz żeby założyć do słoików :) mmmm cukinia, papryka, marchew i cebula w najlepszej odsłonie :) a i miałam smak na oponki to usmażyłam :) dziś mam wenę do takich "wyczynów" :)

A Mój to tam zerknie na forum jak ja coś czytam, albo piszę i na tym się kończy bo jakoś On nie jest chętny do udzielania się na forach jak chce coś wiedzieć to "wujek" google mu pomaga heh.
A ja właśnie przed chwileczką wstałam po 2 godzinnej drzemce i nie mam zielonego pojęcia co robić bo do 23 siedzę sama w domku, a na dodatek nie mam nawet nic do sprzątania bo tak to szybciej by minął czas.

reklama
dagne; uwielbiam tą sałatkę! mniam!!!

ja wróciłam z pracy, zajechałam jeszcze na nasza budowę obejrzeć, jak prace idą, chłopaki już izolują fundamenty i od jutra domek idzie w górę :-) to cieszy, ale ja jestem dziś zmęczona! wszystko mnie boli... i mały nie kopie, chyba dziś szybciej pójdę spać...

Do góry