reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

Witam Szanownego Kolegę :-) :laugh2: I od razu pytam, czy mogę dopisać do listy grudniowych rodziców? Na razie mamy listę grudniowych mam, ale trzeba będzie zmienić, bo taka dyskryminująca trochę dla tatusiów ;-)

reklama
No pewnie :) ja inaczej sobie nie wyobrażam jak być na liście grudniowych Tatusiów <--------- i nie oddam tego miejsca za nic :tak: , będę No1 :-) a przy okazji mogę jednym ( czyli jedno głośnie :-D) głosem obrać stanowisko Tatusia Grudnia :) i prowadzić jak najbardziej porady i wsparcie

Ostatnia edycja:
witam tatusia
wydaje mi się ,że na tatusia grudniowego już zasłużyłeś samą odwagą :-)
co prawda mój M też gdzieś buszuje na BB ale on raczej by oszalał z takim babińcem :szok:

E no nie ma czego się bać ... Chłopy no nie róbta scen ... już na ten tych miast brać się za klawiatury i klikamy tu ostro a co nam nie wolno czy jak ?? , A co ? kobiety mają sobie klikać o tym i owym a to że tu łupie a to że tam strzyka , tu cieknie tam kapie a mnie tu kopnęło a tam rączka się pojawiła a co ?? a może same sobie zgotowały to wszystko ? a guzik ;-) bo bez nas "ogonów" nic by się nie powiodło :-D a więc Panowie pokażmy że my też coś mamy do naklikania w tym temacie :cool2: Chłopy do kompów !!!!

Wracam, a tu Tatuś się pojawia i chyba jeszcze go nie witałam- także WITAM :)
Zrobiłam właśnie sałatkę, tzn naszykowałam, zalałam zalewą i czekam jeszcze godz żeby założyć do słoików :) mmmm cukinia, papryka, marchew i cebula w najlepszej odsłonie :) a i miałam smak na oponki to usmażyłam :) dziś mam wenę do takich "wyczynów" :)

A Mój to tam zerknie na forum jak ja coś czytam, albo piszę i na tym się kończy bo jakoś On nie jest chętny do udzielania się na forach jak chce coś wiedzieć to "wujek" google mu pomaga heh.
A ja właśnie przed chwileczką wstałam po 2 godzinnej drzemce i nie mam zielonego pojęcia co robić bo do 23 siedzę sama w domku, a na dodatek nie mam nawet nic do sprzątania bo tak to szybciej by minął czas.

reklama
dagne; uwielbiam tą sałatkę! mniam!!!

ja wróciłam z pracy, zajechałam jeszcze na nasza budowę obejrzeć, jak prace idą, chłopaki już izolują fundamenty i od jutra domek idzie w górę :-) to cieszy, ale ja jestem dziś zmęczona! wszystko mnie boli... i mały nie kopie, chyba dziś szybciej pójdę spać...

Do góry