reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry przyszłe mamuśki:-)
Jak wam mija ranek? mnie nerwowo, ale za dużo by opowiadać. Ciągłe nerwy przez wynajmowane mieszkanie, a do realizacji kredytu trochę nam zejdzie:-( czasem bym chciała przyspieszyć czas ale niestety to nierealne i niemożliwe do wykonania, muszę uzbroić się w cierpliwość ehh:crazy:

mamcia2 ja też poszłam wczas na L4 chyba od 8tc bo również obawiałam się zarazków tylko, że ja mam pracę poza biurem, odwiedzam klientów bo pracuję w ubezpieczeniach.

inka85 współczuję, ja mam pełny pakiet hehe tylko że chcę wrócić do pracy jak dziecko będzie miało 1,5 roku bo nie wysiedzę 3lata na wychowawczym:rofl2:

Pozdrawiam z pochmurnego miasta:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,

Kurcze 1 dzien mnie nie bylo i tyle czytania:-)
Jesli chodzi o zwolnienie to ja poszlam w 15t.c , poniewaz pracuje w handlu i byla to praca 12h tym bardziej zlikwidowali mi sklep ,wiec musialam isc na L4 ,choc wolalabym teraz popracowac moze bym tyle nie przytyla:zawstydzona/y:
Wczoraj juz nic nie pisalam na BB bo bylam padnieta - remont , dziaisiaj to samo i tak w kółko przez 5 dni.
Co do ruchów maluszka niestety nic, za 5 dni mam połowkowe i zobaczymy jak tam malenstwo sie czuje.

Kochane trzymam za was moooocno kciuki na dzisiejszych wizytach i czekam na relacje ,napewno wieczorkiem sie zjawie.

Wypijam kawke i lece na bazarek po zakupy na sniadanie, bo puchy w lodówce.:oo2::oo2:

Miłego dnia.

a mnie wszystkie dzisiejsze plany strzeliły w łep...Młody 39 stopni gorączki i nic tylko pozostaje mi domowy szpital ;( biedny, taki słabiutki:-(

Dziewczyny myslalyscie juz o tym ze mamy juz końcóweczke 5 miesiaca , kurcze jak ten czas leci :szok: heh zanim sie obejrzymy to juz bedziemy na porodówce...a niedawno mialysmy kijanki w brzuchach :-D i nie mogłysmy sie doczekac 12.t.c a teraz to juz polowka hehe

Ten czas mknie jak szalony...

ojj Klariss szkoda małego, a podejrzewasz co tomoze byc?? moze ząbalki idą dalej??

Co do l4 hm. u meni wogole było dziwnie, z Młodym poszłam w 14 tyg. pracuje w banku bite 8 h przed kompem z roznego.. rodzaju klientami wtedy panowała ta swinska grypa no i lekarka sama doradziła, i bardzo się cieszę bo naprawdę to duzo mi dało.
A potem byl macierzynski, wychowawczy.. no i ciaża. Wróciłąm do pracy i w sumie od razu dostałam l4. Lekarka nie robiła mi problemow wie ze taki tryb pracy jaki mialam jest nie wskazany. A taryfy ulgowej nie ma. w zwiazku z czym jestem na l4 od 13 tc. Ale chociaz jedno jest pocieszajace.. ze przynajmniej znowu mam wypłatę.. a na wychowawczym było null.

A co u was mamuski??
3mam kciuki za wizyty:)
I idę trochę polezec bo mały wczesnie wstał;p;p

reklama
Witam wszystkie mamusie i tatusia =)
Ja miałam jakąś ciężką noc nie mogłam spać przewracałam się z boku na bok i nic leżałam chyba tak z ponad 2 godziny, ale na szczęście towarzyszyła mi moja Kruszynka która się kręciła i delikatnie kopała. Dzisiaj wstałam poszłam do sklepiku po chlebek i szyneczkę żeby sobie zrobić śniadanko, potem zjadłam i siedzę na kompie, znów nie mam planów na dzisiejszy dzień ale pewnie znajdę sobie jakieś zajęcie =)
klaris uważaj żebyś się nie zaraziła od Małego, a dla Błażejka życzę szybkiego powrotu do zdrówka.
Phelnia ja nawet wczoraj myślałam o tym że dopiero przecież dowiedziałam się że jestem w ciąży (6tc) a tu już pozostało tak niewiele i Kruszynka będzie z nami.

Pozdrowienia dla wszystkich grunióweczek i powodzenia na dzisiejszych wizytach i połówkowych =)

Do góry